Motocykl kat. A do 10-11 tys.
• Strona 1 z 1
Motocykl kat. A do 10-11 tys.
Witam,
temat wałkowany i zapewne większość forumowiczów ma już dość no ale świeżysz motocyklistów przybywa
. Pytanie moje nikomu nie obce: jaki motocykl na pierwszy kupić?
Mam 23 lata, 178cm i jakoś ponad 70kg wagi. Wielkim nie jestem no ale co zrobić. Dysponuje kwota 10-11 tys na sam motocykl (ubrania oddzielna sprawa). Nie jeździłem na motocyklach wcześniej także jestem zupełnie nowy w tym świecie. Motocykl mam zamiar używać w mieście tzn. dojazd do pracy i do jazdy bez celu
(raz na jakiś czas może wypuszczę się dalej ale to góra 150km). Podobają mi się motocykle naked ale też sportowe (yamaha r6 i r1
). Ogólnie takie trochę nowsze.
Póki co moją uwagę przyciągnęły 2 moto: kawasaki er 6n i suzuki sv650n z tym, że suzuki nie bardzo podoba mi się to okrągłe światło ale to taki szczegół.
Dzięki za każdą rade i pozdrawiam.

temat wałkowany i zapewne większość forumowiczów ma już dość no ale świeżysz motocyklistów przybywa

Mam 23 lata, 178cm i jakoś ponad 70kg wagi. Wielkim nie jestem no ale co zrobić. Dysponuje kwota 10-11 tys na sam motocykl (ubrania oddzielna sprawa). Nie jeździłem na motocyklach wcześniej także jestem zupełnie nowy w tym świecie. Motocykl mam zamiar używać w mieście tzn. dojazd do pracy i do jazdy bez celu

Póki co moją uwagę przyciągnęły 2 moto: kawasaki er 6n i suzuki sv650n z tym, że suzuki nie bardzo podoba mi się to okrągłe światło ale to taki szczegół.
Dzięki za każdą rade i pozdrawiam.

- isco
- Świeżak
Tak jak mówiłem to nie bardzo się znam na motocyklach ale czy silnik V2 w suzuki nie jest trochę... "zaskakujący" ? Nie wiem jak w motocyklach ale w samochodach trochę siedzę i z doświadczenia wiem że silniki V mają bardziej niestabilną pracę niż rzędowe.
Swoją drogą, przegięcie byłoby kupić yamahe R6?
Podoba mi się ten diabeł strasznie 
Swoją drogą, przegięcie byłoby kupić yamahe R6?

- isco
- Świeżak
Kawasaki lepiej wygląda i lepiej sprawuje się jezdnie od Suzuki, także dokonałeś dobrego wyboru 

- Emil Wojcik
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości