[Aktualności] Dramatyczny wypadek motocyklisty i...
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Ślepy motocyklista? Kierunkowskazu nie widział? Nie bronię kierowcy samochodu, ale ślepy w karty nie gra, tyczy się motocyklisty. Więc daruj sobie te głupie komentarze.<br><hr>kierowcaKomentatorzy napisał(a):Zjeżdżam do lewej patrzę w lusterko i jest git... Szlak mnie trafia jak ktoś lub częściej któraś skręca w lewo z prawego pasa... i podchodzi do manewru jakby miała kilkutonową naczepę.. <br><hr>moto cap<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Radze przypomniec sobie zasady ruchu drogowego zanim napiszesz kolejna glupote<br><hr>MarcinKomentatorzy napisał(a):kazdy lekko inteligentyny czlowiek, ktory lubi zycie w tej sytuacji by zwolnil czekajac na reakcje kierowcy w busie, oczywiscie z drugiej strony tenże kierowca nie powinien zjezdzac na prawy pas zeby sobie nadjechac do skretu. Jak dla mnie wina busa, ale kazdy normalny motocyklista uniknalby tego wypadku<br><hr>dawid<br>Komentatorzy napisał(a):kierunkowskaz byl ?? byl , nie w chwili nawracania ale wczesniej, ewidentna wina motocyklisty<br><hr>Lucas<br>Komentatorzy napisał(a):chodziło mi o to że przy każdorazowej zmianie kierunku jazdy powinno się to zasygnalizować, jak on zasygnalizowal to ze zjechal na polowe prawego pasa, poza tym tak jak koledzy wczesniej pisali, zeby wykonac ten manewr zgodne z przepisami ruchu, powinien znajdowac sie jak najblizej lewej strony lewego pasa, gdyby nie zjechal na prawy pas, w 100% wina motocykliaty, ale tak nie bylo<br><hr>dave<br>Komentatorzy napisał(a):Zjechał na prawy pas żeby zawrócić bo tak to by się na raz nie złamał.
Wina motocyklisty tylko i wyłącznie.<br><hr>Ja i tyle<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Odbij w lewo, by skręcić w prawo - bardzo popularny manewr. Nawet babcię w tico widzialem używającą przeciwskrętuKomentatorzy napisał(a):Wszystko ładnie, pięknie, tylko nawet w polskich przepisach możesz się "naddać", jeśli nie możesz wykonać manewru ze swojego pasa. W tym momencie taki pojazd ma pierwszeństwo. Koleżanki i koledzy, nie zdziwcie się jak pojazd ciężarowy będzie skręcał/zwracał z pasa do jazdy na wprost, bo przepisy mu na to pozwalają, a Waszym obowiązkiem jest mu ustąpić.<br><hr>zielaj <br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widocznie znał trasę i wiedział, że na jezdni grozi jej większe niebezpieczeństwo....Komentatorzy napisał(a):Po co ten baran na motocyklu ruszał tą drugą osobę z drogi??! Widać było jak ostro walnęła głową o auto a ten ją jeszcze szarpie?!! Co za k...a debil!<br><hr>K...A<br>
<br><hr>Ania
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dziewczyna leżała na lewym pasie ruchliwej drogi ich zasranym obowiązkiem było wziąć ją z tej drogi w bezpieczne miejsce co zrobili i być może tylko dzięki ich szybkiej reakcji przeżyła...<br><hr>AniaKomentatorzy napisał(a):Zebrali ja z jezdni jak worek ziemniaków ale to są tacy "motocykliści" pseudo, pod kaskiem tylko trociny zamiast mózgu <br><hr>wielkiwezyr<br>Komentatorzy napisał(a):Zapewne lepiej byłoby mieć nosze, kołnierz usztywniający itd. Problem tylko w tym, że poszkodowana leżała na lewym pasie ruchliwej drogi. W tym przypadku lepiej było ją jak najszybciej stamtąd zabrać. Poza tym zawsze łatwo ocenia się siedząc w fotelu. Ja to bym to, jak to bym tamto. trochę inaczej jest na miejscu zdarzenia. Nerwy, emocje itd.<br><hr>Darek<br>Komentatorzy napisał(a):tiaa? lezala na lewym pasie? obejrzyj to jeszcze raz...<br><hr>moto2146<br>Komentatorzy napisał(a):Obejrzałem jeszcze raz i widzę, że leży na lewym pasie. Nie wiem, co Ty widzisz? Może napiszesz.<br><hr>Darek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na szczęście przeżyła<br><hr>AniaKomentatorzy napisał(a):Czy wiadomo co z pasażerką ?<br><hr>SancTus<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Całe szczęście<br><hr>SancTusKomentatorzy napisał(a):Czy wiadomo co z pasażerką ?<br><hr>SancTus<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dodam tez, że mógł zareagować instynktownie w takiej chwili przecież nie myśli się jasno w tej sytuacji tylko pod wpływem szoku.<br><hr>SancTusKomentatorzy napisał(a):Po co ten baran na motocyklu ruszał tą drugą osobę z drogi??! Widać było jak ostro walnęła głową o auto a ten ją jeszcze szarpie?!! Co za k...a debil!<br><hr>K...A<br>Komentatorzy napisał(a):Widocznie znał trasę i wiedział, że na jezdni grozi jej większe niebezpieczeństwo....
<br><hr>Ania<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości