Ktm exc 300 - rejestracja na A2
• Strona 1 z 1
Ktm exc 300 - rejestracja na A2
Witam
Mam możliwość w niskiej cenie zakupić KTM'a exc 300 z 2008 roku. Cały jednak problem tkwi w tym że jest on pozbawiony papierów potrzebnych do rejestracji. Został on kupiony za granicą właśnie bez papierów ponieważ obecny właściciel od dwóch lat używa go tylko do jazdy w enduro. Wiem jednak że motocykl tez powinien mieć możliwość rejestracji, i tu jest moje główne zapytanie. Mianowicie, czy do tego motocykla dałoby się w jakiś sposób załatwić dokumenty do rejestracji ? Z góry dzięki za odpowiedzi
Mam możliwość w niskiej cenie zakupić KTM'a exc 300 z 2008 roku. Cały jednak problem tkwi w tym że jest on pozbawiony papierów potrzebnych do rejestracji. Został on kupiony za granicą właśnie bez papierów ponieważ obecny właściciel od dwóch lat używa go tylko do jazdy w enduro. Wiem jednak że motocykl tez powinien mieć możliwość rejestracji, i tu jest moje główne zapytanie. Mianowicie, czy do tego motocykla dałoby się w jakiś sposób załatwić dokumenty do rejestracji ? Z góry dzięki za odpowiedzi

- cormac111
- Świeżak
dało by sie jedynie kupic inną rame z papierami i ją przełozyc. ale dorwać taką jest ciezko, i cena też nie niska, za 1500 zł jak sie dorwie to w sumie mega okazja, zwykle ponad 2000 zł chodza. i pewnie na A2 sie nie załapie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości