kombinezon do ~2500 zł
• Strona 1 z 1
kombinezon do ~2500 zł
Witam.
Zaznaczam na wstępie że jestem zupełnie nowy w tym temacie.
Szukam kombinezonu motocyklowego do około 2300-2500 zł. Oczywiście może być też taniej xd Polecono mi markę alpinestar ale nie znam się zupełnie na konkretnych modelach dlatego proszę o pomoc. Chciałbym aby był to kombinezon 2-częściowy. Mógłby ktoś polecić jakieś przykładowe kombinezony warte uwagi, z których mógłbym wybrać ten który bym kupił ? Z góry dziękuję za pomoc.
Zaznaczam na wstępie że jestem zupełnie nowy w tym temacie.
Szukam kombinezonu motocyklowego do około 2300-2500 zł. Oczywiście może być też taniej xd Polecono mi markę alpinestar ale nie znam się zupełnie na konkretnych modelach dlatego proszę o pomoc. Chciałbym aby był to kombinezon 2-częściowy. Mógłby ktoś polecić jakieś przykładowe kombinezony warte uwagi, z których mógłbym wybrać ten który bym kupił ? Z góry dziękuję za pomoc.
- matrix4142
- Świeżak
Jeśli chciałbyś kupić kombinezon Alpinestars to za 2400zł dostaniesz model GP Pro w wolfmoto.
Kawasaki Ninja 250R -> Yamaha FZ6 S2
-
koperta4512 - Świeżak
- matrix4142
- Świeżak
Musisz przymierzać, bo co z tego, że napalisz się na jakiś konkretny model, konkretnej firmy, jak po prostu nie będzie na Ciebie dobry.
Zobacz jeszcze produkty 4SR (mocno sportowe jak dla mnie), fajną opcją może okazać się też RST Tractech EVO.
Pozdr.
Zobacz jeszcze produkty 4SR (mocno sportowe jak dla mnie), fajną opcją może okazać się też RST Tractech EVO.
Pozdr.
BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
Nie mam zamiaru się "napalać" na konkretny model tylko chciałem pójść do sklepu już z konkretnym lub kilkoma konkretnymi modelami które mógłbym przymierzyć. Tak byłoby po prostu łatwiej i szybciej i wiedziałbym jakie są mniej więcej opinie na temat danego kombinezonu.
- matrix4142
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości