najciekawsza droga z Krakowa nad Bałtyk?
• Strona 1 z 1
najciekawsza droga z Krakowa nad Bałtyk?
Cześć,
wybieram się wkrótce na taką 3 dniowa wycieczkę i zastanawiam sie właśnie jaką trase wybrać.
Moze ktoś coś poradzi? Z Krakowa wyjazd i planuję dojechać w okolice Łeby. Autostrad wolałbym unikać chyba że nie ma za bardzo alternatywy w danym miejscu.
dzięki
wybieram się wkrótce na taką 3 dniowa wycieczkę i zastanawiam sie właśnie jaką trase wybrać.
Moze ktoś coś poradzi? Z Krakowa wyjazd i planuję dojechać w okolice Łeby. Autostrad wolałbym unikać chyba że nie ma za bardzo alternatywy w danym miejscu.
dzięki
- motif
- Świeżak
Nie wiem czy ciekawa ale jak nie było jeszcze autostrady to z Katowic do Łeby zwykle leciałem mniej więcej tak:
http://tnij.org/krkleba
http://tnij.org/krkleba
-
setup - Świeżak
W jakim terminie chcesz jechać?? Ja też planowałem wyskoczyć na 2 dni albo na mazury, albo właśnie gdzieś nad morze - ponieważ mam ograniczony czas więc dużo jazdy mało chodzenia. Dużo jazdy właśnie z dala od autostrad - a urokliwe, fajne drogi dla mnie to głównie mazury i suwalszczyzna.. Ale nad morze też przyjemnie polecieć.. Jakby co to ja mógł bym się podłączyć na wysokości warszawy. Ja chciałem wyskoczyć w ostatni weekend maja.To dla mnie chyba jedyny termin. Oczywiście jeśli pogoda będzie dobra.
Chciałbym poszwędać się po dordze po okolicach borów tucholskich.
(ten hotel to trochę drogi sobie wybrałeś..)
Chciałbym poszwędać się po dordze po okolicach borów tucholskich.
(ten hotel to trochę drogi sobie wybrałeś..)
- niesiob
- Świeżak
Niesiob, termin do dogadania ale głownie zależy od pogody oczywiscie.
Ostatni weekend maja mogłby też teoretycznie być jak dla mnie. Hotel znam z opowiadań
kolegi który tam był i był zadowolony ale się nie upieram, mogą byc i namioty
A drogi to jest hotel Neptun dopiero
Bory Tucholskie bardzo miło wspominam z obozów szkolnych i z chęcią bym tez o nie zahaczyl.
Super drogi po lesie tam były a ja kocham off-road
Ostatni weekend maja mogłby też teoretycznie być jak dla mnie. Hotel znam z opowiadań
kolegi który tam był i był zadowolony ale się nie upieram, mogą byc i namioty

A drogi to jest hotel Neptun dopiero

Bory Tucholskie bardzo miło wspominam z obozów szkolnych i z chęcią bym tez o nie zahaczyl.
Super drogi po lesie tam były a ja kocham off-road

- motif
- Świeżak
Namiot? Raczej zwykłe kwatery. Wiesz-dla mnie to bedzie wycieczka w tą i zpowrotem. Chcialem wiec przejechac jakąś sympatyczną trase, na miejscu posiedziec wieczorem na plazy a nastepnego dnia do domu. Poniewaz suzuki bandit wiece tylko asfalt. Termin -niestety przez obowiązki w pracy i w domu mam male pole manewru. Tak jak pisalem-jesli pogoda pozwoli to ostatni tydzien maja. Mieszkam pod warszawą. Startował bym pewnie w sobote rano. Nocleg-napewno w cenie <50zl/osoba znajdzie sie cos z parkingiem.to jeszcze nie 'sezon'.
- niesiob
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Turystyka motocyklowa