[biblioteka] Siedem rzeczy, których motocykliści...
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Wchodząc na plażę nudystów trzeba się rozebrać. Wchodząc na forum wystarczy się przywitać i przestrzegać regulaminu. Jak ktoś tego nie rozumie, to już jego problem <br><hr>gregKomentatorzy napisał(a):Z tymi forami to też ciekawa sprawa. Usuneli mi konto moje przywitanie z nimi było zbyt skromne, nie opisałem swoich szczegółów z życia, nikt cie nawet nie powita jak ty chcesz sie powitaćtylko będą ci linki do regulaminu wysyłać, bo z wszystkich wytycznych zapomniałeś dodać że nei palisz papierosów. Skoro nikt nie chciał mnie przez to powitać to usunieto mi konto, tacy wspaniali "motocyklisci"<br><hr>gosc21<br>Komentatorzy napisał(a):Łączę się z Tobą w bólu. Cóż zrobić, niedobry moderator w końcu zrobił to o co sam w poście prosiłeś.
Od prawie dwóch lat jestem na tym forum i pamiętam dwa przypadki takiego działania moderatorów.
Ty i Maciu (ten drugi) pozostaniecie na długo w naszej pamięci.<br><hr>syku<br>Komentatorzy napisał(a):ja jestem maciu, nie wiem jakiego znow zblokowales, zapewne bylo ich wiecej<br><hr>gosc21<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No dokładnie, tylko z relacji potraktowanych tak osob na kilku forach wynika z tego ze wchodzac na ta plaze rozebrali sie poczym okazalo sie ze jako tylko oni stoja nago. Takze to juz kazdy sobie sam oceni, gdzie jak jest.Komentatorzy napisał(a):Z tymi forami to też ciekawa sprawa. Usuneli mi konto moje przywitanie z nimi było zbyt skromne, nie opisałem swoich szczegółów z życia, nikt cie nawet nie powita jak ty chcesz sie powitaćtylko będą ci linki do regulaminu wysyłać, bo z wszystkich wytycznych zapomniałeś dodać że nei palisz papierosów. Skoro nikt nie chciał mnie przez to powitać to usunieto mi konto, tacy wspaniali "motocyklisci"<br><hr>gosc21<br>Komentatorzy napisał(a):Łączę się z Tobą w bólu. Cóż zrobić, niedobry moderator w końcu zrobił to o co sam w poście prosiłeś.
Od prawie dwóch lat jestem na tym forum i pamiętam dwa przypadki takiego działania moderatorów.
Ty i Maciu (ten drugi) pozostaniecie na długo w naszej pamięci.<br><hr>syku<br>Komentatorzy napisał(a):ja jestem maciu, nie wiem jakiego znow zblokowales, zapewne bylo ich wiecej<br><hr>gosc21<br>Komentatorzy napisał(a):Wchodząc na plażę nudystów trzeba się rozebrać. Wchodząc na forum wystarczy się przywitać i przestrzegać regulaminu. Jak ktoś tego nie rozumie, to już jego problem <br><hr>greg<br>
Moim zdaniem cos w tym jest i nie ma co sie spierac<br><hr>Mirek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dodam do tego kierowców samochodów paplających przez fona lub co gorsza piszacych esy w czasie jazdy, później głupie tłumaczenie ze on mnie nie widział. Zdarzenie z autopsji<br><hr>torowiec
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mnie wkurzają bzdurne ograniczenia prędkości czy zakazu wyprzedzania w miejscach gdzie moto spokojnie miałby dużo miejsca i czasu na taki manewr, no i najbardziej beznadziejne malowanie pasów śliską farbą<br><hr>Gościu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl