Rieju Marathon 450
• Strona 1 z 1
Rieju Marathon 450
Proszę o opinie. Jakieś słabe punkty tego motocykla po za tymi znanymi z yamahy.
Rozważam kupno motocykla 2010 z małym przebiegiem - pierwszego moto w teran (70% pola/las, 30 tor).
Parę lat doświadczenia na asfalcie 400-1000ccm, ale to zbyt niebezpieczne i chcę ostrożnie popyrkać w terenie
ChcÄ™ coÅ› lekkiego z homologacjÄ… i 4T.
Z tego co pamiętam to była grupa pl.rec.motocykle - może ktoś pamiea heh
Rozważam kupno motocykla 2010 z małym przebiegiem - pierwszego moto w teran (70% pola/las, 30 tor).
Parę lat doświadczenia na asfalcie 400-1000ccm, ale to zbyt niebezpieczne i chcę ostrożnie popyrkać w terenie

Z tego co pamiętam to była grupa pl.rec.motocykle - może ktoś pamiea heh

- forfiter
- Świeżak
sprzet wydaje sie byc spoko, ale ja osobiscie odradzam nietypów - potem są problemy z serwisem i częsciami. chyba że lubisz czasami pokombinować.
miałem kiedys doczynienia z rieju tango, to sie niewiele róznił od chinskich przyjaciół. moze troszke lepsze materiały.
z ciekawosci - ile kosztuje taka sztuka ?
miałem kiedys doczynienia z rieju tango, to sie niewiele róznił od chinskich przyjaciół. moze troszke lepsze materiały.
z ciekawosci - ile kosztuje taka sztuka ?
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
http://olx.pl/oferta/rieju-s4-poj-450cm ... a;promoted
12 na tel. Sądziłem, że za 10 bym się skusił, ale w takim razie szukam DRZ400 koniecznie E albo jakiegoś 250 4T tylko chcę z homologacją
Znajomy w serwisie m.in. tych moto powiedział to co Ty. Na graty czeka się po 2 m-ce.
12 na tel. Sądziłem, że za 10 bym się skusił, ale w takim razie szukam DRZ400 koniecznie E albo jakiegoś 250 4T tylko chcę z homologacją

Znajomy w serwisie m.in. tych moto powiedział to co Ty. Na graty czeka się po 2 m-ce.
- forfiter
- Świeżak
dokładnie, a jak są to często dziwnie drogie.
do DRZ dostaniesz wszystko od ręki praktycznie i utrzymanie tansze choc nie jest to tak wyczynowy sprzęt.
do DRZ dostaniesz wszystko od ręki praktycznie i utrzymanie tansze choc nie jest to tak wyczynowy sprzęt.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości