Corss na wypady i na codzień ~ 2500/2750
• Strona 1 z 1
Corss na wypady i na codzień ~ 2500/2750
Witam,
Zastanawiam się nad kupnem crossa tylko mam problem bo nie znam się za bardzo na crossach... więc pytam was
Jeździłem na simkach nie wiem ile km przejechałem ale mało.
mam 15 lat ważę 60 kg jestem długi xD na 165 cm lub 170 nie wiem bo ostatnio sie mierzyłem rok temu. motor mi będzie służył napewno na latanie z kumplami
ale to już bardziej po asfalcie ale nie zapominając o wypadach w teren
zapewne będę jeździł nim codziennie i zapewne do szkoły też się zdaży pojechać. kilometrów zapewne dużo nie wiem ile dokładnie
na motur mogę wydać coś około 2500/2750 zł bo jeszcze na kask musi mi starczyć ^^ zapewne mało będę mógł przeznaczyć na remąt ale zawsze coś się znajdzie a na paliwo to skromnie z 30 zł tygodniowo. napewno poszukuje crossa i nie chinola!
na razie paczałem tylko na honde suzuki i kawasaki 125 a że jestem początkujący może być mniejszy tylko żeby miał moc i prędkość
Zastanawiam się nad kupnem crossa tylko mam problem bo nie znam się za bardzo na crossach... więc pytam was

Jeździłem na simkach nie wiem ile km przejechałem ale mało.

mam 15 lat ważę 60 kg jestem długi xD na 165 cm lub 170 nie wiem bo ostatnio sie mierzyłem rok temu. motor mi będzie służył napewno na latanie z kumplami

na razie paczałem tylko na honde suzuki i kawasaki 125 a że jestem początkujący może być mniejszy tylko żeby miał moc i prędkość

- Jendrus
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość