co wybrać w teren
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jeśli jest zarejestrowany to nie jest kradziony, bo ciężko mi jest sobie wyobrazić żeby ukraść moto z dokumentami, umową kupna. Moto nie musi być kradzione nawet jeśli nie ma dokumentów np kiedy ktoś je zgubił, choć jeśli moto było rejestrowane to da się odzyskać dowód rejestracyjny.
Że jest kradzione można np stwierdzić po ewidentnym zeszlifowaniu numeru vin, lub można się domyślać gdy nie ma prawa do rejestracji czyli nie ma na niego papierów czyli umowy kupna, karty pojazdu.
Że jest kradzione można np stwierdzić po ewidentnym zeszlifowaniu numeru vin, lub można się domyślać gdy nie ma prawa do rejestracji czyli nie ma na niego papierów czyli umowy kupna, karty pojazdu.
exc 125 11'
- dawko00
- Świeżak
jak ma zatarty numer VIN to jest duza szansa że był kradziony. jak numer ma a nie ma kwitów - to róznie bywa. chociazby ktos sobie wexmie na firme, moto sprzeda a papiery trzyma i opłaca mając motocykl firmowy tylko na papierze ( a gotówke za moto w kieszeni ) jedna z kilku opcji. z tego co wiem można zadzwonic na policje i zoabczyc czy numer vin nie widnieje w karcie motocykli kradzionych. kiedys sprzedawałem policjantce skutera i z takiego czegos korzystała - nie wiem tylko gdzie i jak dzwoniła bo zapewnie nie na 112
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
to SX czy EXC ? raczej nie jest ale umowe podrobić co za problem ? a dokumenty zalezy jakie ma KTMowskie, jak chodzi o serwisówki itp - ja nie miałem a już mam
bo sobie dokupiłem

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
spoko maszyna tylko pytaj w szosówkach
bo z terenem nie wiele to ma wspólnego poza wspólnymi korzeniami z endurowymi modelami

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości