cross kxd 125 pomocy !
• Strona 1 z 1
cross kxd 125 pomocy !
Witam. Miesiąc temu kupiłem sobie crossa kxd 125. Wszystko fajnie powoli go docieram 2 baki wyjechane wracam wczoraj do domu odpalam go dzisiaj pojechałem do lasu okazuje się, że jadę na 4 biegu prawie pełnym gazem, a cross jedzie zwalnia (szarpie go) wygląda to jak redukcja gazu w scigaczu ale tam Tylko dźwięk redukuje a u mnie cross zwalnia i szapie . Jestem zielony w crossach prosiłbym o odpowiedz co to może być 

- Buck
- Świeżak
podejrzewam że ci tłok puchnie. ty robiłes remont />
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Papas kxd 125 to chiński 4t więc cylinder to żeliwo, tłok jest chiński, oleju do mieszanki się nie stosuje, membrany nie posiada i zapewne posiada filtr stożkowy więc mu to bez różnicy te nieszczelności.
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
edytuj posty - nie pisz jeden pod drugim
może.. zmien swiece, wyczysc i wyreguluj gaźnik sprawdź luzy zaworowe
ciezko mówic co ile olej.... bo nie ma ani licznika a na baki ciezko przeliczyc, proponuje zmieniać pod kolor - jak sie zmienia na mocno ciemny to zmien, te silniki lubią mieć swiezy olej wtedy długo pracują
może.. zmien swiece, wyczysc i wyreguluj gaźnik sprawdź luzy zaworowe
ciezko mówic co ile olej.... bo nie ma ani licznika a na baki ciezko przeliczyc, proponuje zmieniać pod kolor - jak sie zmienia na mocno ciemny to zmien, te silniki lubią mieć swiezy olej wtedy długo pracują
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości