[Aktualności] Motocykl przypięty łańcuchem...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Motocykl przypięty łańcuchem...
Dyskusja na temat: Motocykl przypięty łańcuchem zazwyczaj nie chce ruszyć
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocykl przypięty łańcuchem zazwyczaj nie chce ruszyć
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocykl przypięty łańcuchem zazwyczaj nie chce ruszyć
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
hahaha... ale niech pierwszy rzuci kamieniem ten, któremu nigdy nie zdarzyło się ruszyć z blokadą na tarczy... ja po 2 razach zainwestowałem w plastikową sprężynkę zakładaną na manetkę <br><hr>bbbb
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nagrywający filmik to dla mnie idioci szukający sensacji i chcący zaistnieć na YT. Nie mogli mu od razu powiedzieć że zapomniał o łańcuchu? A co gdyby się wywrócił i uszkodził sprzęt albo nawet niefortunnie swoją nogę? Ale nie lepiej nagrywać durne filmiki...<br><hr>Marek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja nawet ruszyłem z założonym U-Lockiem na koło i zębatkę! Na szczęście ruszyłem tylko siłą mięśni bez włączonego silnika Seledynowe sprężynki doceni każdy po jakimś czasie, bo przyjdzie dzień zamyślenia...
<br><hr>asdasd
<br><hr>asdasd
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chyba muszę rzucić wieloma kamieniami <br><hr>JohnyKomentatorzy napisał(a):hahaha... ale niech pierwszy rzuci kamieniem ten, któremu nigdy nie zdarzyło się ruszyć z blokadą na tarczy... ja po 2 razach zainwestowałem w plastikową sprężynkę zakładaną na manetkę <br><hr>bbbb<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja kiedyś ruszylem z zapietym disclockiem i tu stała się rzecz zaskakująca - disclock rozleciał się w drobny mak, a tarcza niemalże nietknięta <br><hr>DJ
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
bilobil na sklerozę, albo ogranicz spożycie masłaKomentatorzy napisał(a):hahaha... ale niech pierwszy rzuci kamieniem ten, któremu nigdy nie zdarzyło się ruszyć z blokadą na tarczy... ja po 2 razach zainwestowałem w plastikową sprężynkę zakładaną na manetkę <br><hr>bbbb<br>
a z kamienie już ładny kopiec usypany <br><hr>aga22
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości