Yamaha Tzr 50 Valentino Rossi
• Strona 1 z 1
Yamaha Tzr 50 Valentino Rossi
Witam.
Co powiecie na ten motocykl dla początkującego, oraz co i w jaki sposób sprawdzić przy zakupie takiego motocykla by nie wpakować się w studnie bez dna która się rozsypie zanim dojadę do domu ^^
http://olx.pl/oferta/yamaha-tzr-50-vale ... 9MzP5.html
Co powiecie na ten motocykl dla początkującego, oraz co i w jaki sposób sprawdzić przy zakupie takiego motocykla by nie wpakować się w studnie bez dna która się rozsypie zanim dojadę do domu ^^
http://olx.pl/oferta/yamaha-tzr-50-vale ... 9MzP5.html
- opalejro
- Świeżak
Sprawdź kompresję i stan opon więcej nie zobaczysz i na jeździe próbnej sprawdź czy biegi nie wyskakują i czy dobrze się je wrzuca
Jeżeli skończyłes 18 przed styczniem 2013 to możesz jeździć na dowód jeżeli nie to musisz mieć 3 lata prawo jazdy kat B(wtedy już o 125cc możesz kupić na legalu) lub jakieś inne prawko np AM A1 A2 A
Jeżeli skończyłes 18 przed styczniem 2013 to możesz jeździć na dowód jeżeli nie to musisz mieć 3 lata prawo jazdy kat B(wtedy już o 125cc możesz kupić na legalu) lub jakieś inne prawko np AM A1 A2 A
Zapytaj mnie a ci odpowiem.
-
Kojczyk - Świeżak
TZR wygląda dobrze, myślę, że warto ją zobaczyć. Kojczyk nie wprowadzaj w błąd. Kategoria B pozwala kierować pojazdami zawartymi w kat. AM. A po 3 latach dodatkowo motocyklami 125ccm, 0.1kW/kg oraz do 11kW mocy.
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
Czyli mając prawo jazdy kat. B, mogę prowadzić bez problemu w tej chwili motor do pojemności 50. A po 3latach od kąd mam prawko kat. B do 125 ccm.
A gadanie o osobie która skończyła 18 lat bez kart motorowych i innych i możliwości prowadzenia motoru do 50ccm to brednie? ;]
A gadanie o osobie która skończyła 18 lat bez kart motorowych i innych i możliwości prowadzenia motoru do 50ccm to brednie? ;]
- opalejro
- Świeżak
Jeśli ukończyła 18 lat przed 18 stycznia 2013r. - może jeździć motorowerem bez żadnych dodatkowych uprawnień. Jeśli choćby dzień później - nie może.
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
Bo charakter pisma jakby ten sam, tylko, czy to wyszło z jego "ręki" czy z kalki. Bo wiem, że Valentino kiedyś kaski podpisywał, i takie kaski z takim autografem (AGV) grubo kosztowały 

Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
-
Rolnik62 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości