Świrowanie na mieście
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Świrowanie na mieście
Witam mam pytanie czy możemy ponieść jakąś odpowiedzialność za palenie gumy i jazdę na jednym kole??? Bo z kumplami (i kumpelą) jeździmy sobie na parking przed centrum handlowym (Emka Koszalin) i podeszli do nas ochroniaże i zaczęli srać że wzywają policje i skończy sie palenie gumy na parkingu a dodam jeszcze że nikomu nie przeszkadzaliśmy bo to było między 24 a 1 w nocy
Triumph Sprint ST 1050
-
szacho998 - Świeżak
Jeśli jedziesz na kole po mieście to zalicza sie to do spowodowania niebezpieczeństwa na drodze, a palenie gumy to moze jakies zaklocanie porzadku publicznego? Z tym drugim to nie wiem dokladnie.
<a href="http://www.bezpieczny-motocyklista.info/">
</a>
<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>

<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>
-
cdsMarcin - Bywalec
w obydwu przypadkach mandaty palicgume według prawamozesz u siebie w garazu jak nie zakłucach jeszcze innym osobą kto by sie tam przejmował do mnie jeszczenikt nie podszedł i nie podejdzie hehe niema to jak zapach gumy o poranku mmmmmmmm
nx 650
-
kamell - Świeżak
parking jest prywatna wlasnoscia i jesli administrator zarzadzi ze ludzie maja po nim chodzic tylko na glowie to tak ma byc, w przeciwnym wypadku maja prawo wezwac policje by usunela z terenu takie osoby.
Sam czesto usuwam dzieci bawiace sie w parczku nalezacym do naszej firmy, wiec administrator moze wymyslic co mu sie podoba.
Natomiast latanie po miescie, itp... wiesz ze mozna wszystko,ostatnio pijak odpowiedzial cos policjantowi i dostal 5 lat za probe uzycia sily wobec policjanta oraz za grozbe "fizycznego uszkodzenia ciala", podobnie jak kolega motoman za zle parkowanie na lace (za blisko skrzyzowania) oraz brudne tablice. Wiec ja bym nie kombinowal na Twoim miejscu
Sam czesto usuwam dzieci bawiace sie w parczku nalezacym do naszej firmy, wiec administrator moze wymyslic co mu sie podoba.
Natomiast latanie po miescie, itp... wiesz ze mozna wszystko,ostatnio pijak odpowiedzial cos policjantowi i dostal 5 lat za probe uzycia sily wobec policjanta oraz za grozbe "fizycznego uszkodzenia ciala", podobnie jak kolega motoman za zle parkowanie na lace (za blisko skrzyzowania) oraz brudne tablice. Wiec ja bym nie kombinowal na Twoim miejscu
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
simonw napisał(a):Sam czesto usuwam dzieci bawiace sie w parczku nalezacym do naszej firmy, wiec administrator moze wymyslic co mu sie podoba.
bezdusznik i sadysta

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Tak, o ile zabawa polega na tym ze dziewczynka lat 11 rzuca butelkami i tulipanami w chlopcow lat 8-9, ktorzy odrzucaja jej cegly wyrwane z obmurówki kubla na smieci...
(otwórz link)

-

(otwórz link)

-
- Wzmocniony
- Świeżak
OUTLAW. napisał(a):mar111cin napisał(a):simonw napisał(a):Sam czesto usuwam dzieci bawiace sie w parczku nalezacym do naszej firmy, wiec administrator moze wymyslic co mu sie podoba.
bezdusznik i sadysta
mnie wkurwiają bachory szczególnie w środkach komunikacji publicznej
oj rzadko bo rzadko ale tu sie z toba zgodze!! nasraja se w spodnie opuszcza do kolan i cwaniakuje gangsta stajl

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
SzpiceR napisał(a):OUTLAW. napisał(a):mar111cin napisał(a):simonw napisał(a):Sam czesto usuwam dzieci bawiace sie w parczku nalezacym do naszej firmy, wiec administrator moze wymyslic co mu sie podoba.
bezdusznik i sadysta
mnie wkurwiają bachory szczególnie w środkach komunikacji publicznej
oj rzadko bo rzadko ale tu sie z toba zgodze!! nasraja se w spodnie opuszcza do kolan i cwaniakuje gangsta stajl
mnie bardziej irytują gnoje które placza takie okolo roku takich bachorów nie powinno sie wpuszczac wogóle do autobusaów i pociagow bo mam ochote zakneblować gnojowi morde
-
OUTLAW. - Świeżak
a to ja se w takich wypadkach radze glosna muzyka w sluchawkach 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
OUTLAW. napisał(a):mnie bardziej irytują gnoje które placza takie okolo roku takich bachorów nie powinno sie wpuszczac wogóle do autobusaów i pociagow bo mam ochote zakneblować gnojowi morde
Będziesz miał swoje, to wtedy zobaczysz co to znaczy

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości