czy jest szansa na ustawke z jakims specem od gumy?:))
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
czy jest szansa na ustawke z jakims specem od gumy?:))
dzis albo jutro? najlepiej jak najwiecej specow:) piszcie,moze dzis kolo 17? pouczylibyscie zielonego w tym temacie:)
"Burn rubber not your soul"
- Kubix
- Świeżak
Dr Mentos uczy takich spraw masz 2 dni w ciągu których zapewnia ze sie nuczysz jazdy na tylnim kole ma do tego symulator z nysy zrobiony
koszt takiego czegoś 1200 zł
za 2 dni
Mówi że jest w stanie nauczyć nawet inwalide
Wpisz allegro mentos albo inne takie cudackie hasła to ci wyskoczy
albo kurs nauki jazdy na kole etc.
koszt takiego czegoś 1200 zł
za 2 dni
Mówi że jest w stanie nauczyć nawet inwalide
Wpisz allegro mentos albo inne takie cudackie hasła to ci wyskoczy
albo kurs nauki jazdy na kole etc.
Bóg stworzył człowieka po to żeby jeździł motorem
-
VCO - Świeżak
juz sie naczytalem o nim i naogladalem filmikow:) powiem tak,na poczatek uwazam ze to dobry pomysl,tylko duzo mu brakuje bo jest troche odciety od rzeczywistosci.wlasciwie niczego sie tam nie kontroluje bo stelaz na ktorym stoi ten motor robi za wszystko,ale do nauki samego podrywania maszyny i obserwacji jak zachowuje sie przy gazowaniu i strzelaniu sprzegla to uwazam ze dobra jest.tylko cena troche przesadzona:)
- Kubix
- Świeżak
powiedz mi co cie tak rozjebuje?? to ze ktos prosi o pomoc? ty jestes taki super i sam sobie ze wszystkim radzisz i nie potrzebujesz pomocy w niczym. ja wole to robic pod okiem kogos kto to umie i potrafi mi wytlumaczyc jak to zrobic a nie probojac samemu ryzykujac rozwalenie motoru.
- Kubix
- Świeżak
Kubix napisał(a):powiedz mi co cie tak rozjebuje?? to ze ktos prosi o pomoc? ty jestes taki super i sam sobie ze wszystkim radzisz i nie potrzebujesz pomocy w niczym. ja wole to robic pod okiem kogos kto to umie i potrafi mi wytlumaczyc jak to zrobic a nie probojac samemu ryzykujac rozwalenie motoru.
Moto i tak rozwalisz,to nieuniknione...
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
i tu mozesz sie mylic... bo co ma branie zakretow do wheelie ? zeni by co, nie umie opanowac maszyny?? bo nie umie na kole smigac? g***o prawda
Raptor 660
Rs 125
(plan na 2008 to R6)
Jak ruch*ć to ksiezniczki
Jak kraść to miliony
Jak jezdzic to Yamaha
Jak żyć to na całego
Rs 125
(plan na 2008 to R6)
Jak ruch*ć to ksiezniczki
Jak kraść to miliony
Jak jezdzic to Yamaha
Jak żyć to na całego
- klon660
- Świeżak
ach te gliny ;/
musisz przyznać że moje wskazówki duzo pomogły Kubix:P
zresztÄ… fotka na gronie mowi sama za siebie
no i fotograf ze mnie niezły
no pochwal się wszystkim jak to latałeś na gumie jak na pierwszy raz dobre i 4 metry
ja niestety nie złożyłem swojego sprzęta i go sprzedaje na allegro... tylko fotki zrobię ....
musisz przyznać że moje wskazówki duzo pomogły Kubix:P
zresztÄ… fotka na gronie mowi sama za siebie
no i fotograf ze mnie niezły
no pochwal się wszystkim jak to latałeś na gumie jak na pierwszy raz dobre i 4 metry
ja niestety nie złożyłem swojego sprzęta i go sprzedaje na allegro... tylko fotki zrobię ....
Jest jedna rzecz dla której warto żyć GSXR i nie zmienia się nic ... | | tak się łatało ;] | http://pl.youtube.com/watch?v=tOEQuAQJjQM | | wheelie przy ponad 220 km/h | http://pl.youtube.com/watch?v=GrIme9GEjNM
-
tomi291 - Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości