Jak usunąć zapach nafty z rąk!?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jak usunąć zapach nafty z rąk!?
Siemka ludki,
nie raz grzebałem się we wszelkiego rodzaju smarach, ale pierwszy raz mam taki problem, a z racji, że jestem "zapachowcem", to dostaję szału
Nie mogę pozbyć się zapachu nafty z rąk! Przypadkiem wylałem na siebie troszkę tego specyfiku. Podczas czyszczenia łańcucha ostatnim razem nie miałem tego problemu. Próbowałem już mycia różnymi specyfikami. Moczyłem łapy w sodzie i nic to nie daje...
Na necie też nie mogę znaleźć rozwiązania. Pomóżcie!
nie raz grzebałem się we wszelkiego rodzaju smarach, ale pierwszy raz mam taki problem, a z racji, że jestem "zapachowcem", to dostaję szału

Na necie też nie mogę znaleźć rozwiązania. Pomóżcie!

MT-07
-
Marsjanin - Bywalec
- goobydoobie
- Świeżak
-
Rolnik62 - Bywalec
Umyj ręce proszkiem do prania, najlepiej kilka razy, potem mydłem. Możesz jeszcze na koniec spróbować umyć ręce sokiem z cytryny. Jakby i to okazało się nie do końca skuteczne to natrzyj ręce jakimś pachnącym kremem do rąk, albo balsamem do ciała Twojej laski (zazwyczaj mają bardzo pachnące). Po tych zabiegach powinno pomóc. Nic więcej do głowy mi nie przychodzi.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Nie rób nic, prawdziwy facet powinien pachnąć naftą, smarem i benzyną.
A jeśli już naprawdę chcesz się tego zapachu pozbywać, to umyj dokładnie łapki pastą bhp a potem weź długą gorącą kąpiel w jakimś pachnącym olejku do kąpieli. Przynajmniej ja sobie tak poradziłam po tym jak przesiąkłam płynem hamulcowym i brake cleanerem po całym dniu grzebania przy hamulcach.

-
Katje - Świeżak
Katje napisał(a):Nie rób nic, prawdziwy facet powinien pachnąć naftą, smarem i benzyną.A jeśli już naprawdę chcesz się tego zapachu pozbywać, to umyj dokładnie łapki pastą bhp a potem weź długą gorącą kąpiel w jakimś pachnącym olejku do kąpieli. Przynajmniej ja sobie tak poradziłam po tym jak przesiąkłam płynem hamulcowym i brake cleanerem po całym dniu grzebania przy hamulcach.
Prawdziwy facet powinien pachnieć smarem i naftą, a czasem brać kąpiel w pachnących olejkach

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Zacznijmy od tego że mężczyzna nie powinien "pachnieć" tylko śmierdzieć. Jeśli jego własny smród mu przeszkadza to oznaka że:
a) pora się umyć
b) wytrzeć się darmowymi próbkami perfum z katalogów

a) pora się umyć
b) wytrzeć się darmowymi próbkami perfum z katalogów

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości