[biblioteka] Zakup używanego motocykla...
• Strona 1 z 1
[biblioteka] Zakup używanego motocykla...
Dyskusja na temat: Zakup używanego motocykla offroadowego - tylko dla orłów
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Zakup używanego motocykla offroadowego - tylko dla orłów
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Zakup używanego motocykla offroadowego - tylko dla orłów
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
DRUCIARSTWO NA MANETKACH?! Przecież na manetkach sa specjalne miejsca na druty zeby manety sie nie okrecaly!!!
Wciskacie ludziom takie cos a potem zaczynajacy przygote z moto jak pojada szukac maszyny i zobacza porzadny sprzet tylko bedzie mial manety drutami scisniete to powie DRUCIARSTWO - NIE BIORE...<br><hr>ałtor
Wciskacie ludziom takie cos a potem zaczynajacy przygote z moto jak pojada szukac maszyny i zobacza porzadny sprzet tylko bedzie mial manety drutami scisniete to powie DRUCIARSTWO - NIE BIORE...<br><hr>ałtor
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
masz racje popieram kolego<br><hr>lukiKomentatorzy napisał(a):DRUCIARSTWO NA MANETKACH?! Przecież na manetkach sa specjalne miejsca na druty zeby manety sie nie okrecaly!!!
Wciskacie ludziom takie cos a potem zaczynajacy przygote z moto jak pojada szukac maszyny i zobacza porzadny sprzet tylko bedzie mial manety drutami scisniete to powie DRUCIARSTWO - NIE BIORE...<br><hr>ałtor<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
O matko, i czuwającym jest 24mx?! Toć to paranoja do kwadratu. Do rzeczy:
- druciarstwo? Podejrzewam, że chodzi o rozerwana manetkę, ale sam jak sprzedawałem to nie kupowałem nowych manetek
- pogięta grucha? Czyli po każdym kamieniu mam prostować albo kupować nową? Gratuluję jak jakiś zawodnik NIE klasy światowej zauważy różnicę w lekko poobijanej od nowej.
- nieszczelne połączenie dyfuzora z cylindrem? rly? Co to ma do rzeczy? Jedna gleba i jest już nieszczelne - i jaki to ma wpływ na kondycję?
Dlaczego nie ma KLUCZOWYCH spraw, takich jak - nagar ostry na wydechu, kolor płynu chłodzącego, przelewanie płynu, kolor kopcenia? Arytukuł przez gimbusa dla gimbusa. Niestety.<br><hr>adoado0
- druciarstwo? Podejrzewam, że chodzi o rozerwana manetkę, ale sam jak sprzedawałem to nie kupowałem nowych manetek
- pogięta grucha? Czyli po każdym kamieniu mam prostować albo kupować nową? Gratuluję jak jakiś zawodnik NIE klasy światowej zauważy różnicę w lekko poobijanej od nowej.
- nieszczelne połączenie dyfuzora z cylindrem? rly? Co to ma do rzeczy? Jedna gleba i jest już nieszczelne - i jaki to ma wpływ na kondycję?
Dlaczego nie ma KLUCZOWYCH spraw, takich jak - nagar ostry na wydechu, kolor płynu chłodzącego, przelewanie płynu, kolor kopcenia? Arytukuł przez gimbusa dla gimbusa. Niestety.<br><hr>adoado0
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości