[Aktualności] Motocykliści, którzy przywrócą Ci...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Motocykliści, którzy przywrócą Ci...
Dyskusja na temat: Motocykliści, którzy przywrócą Ci wiarę w ludzkość
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocykliści, którzy przywrócą Ci wiarę w ludzkość
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocykliści, którzy przywrócą Ci wiarę w ludzkość
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
niestety nie da się zmienić postrzegania osób trochę starszych, moja wkurzająca nauczycielka w sprawach pierwszej pomocy nazwała motocyklistów dawcami a jak chciałem zmienić jej pogląd na tą sprawę to po pewnym czasie stwierdziłem że to nie ma sensu. Sam chce zostać motocyklistą i mnie takie uwagi bolą bo ktoś nie zna tych ludzi a gada :/<br><hr>Łukasz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
niestety nie da się zmienić postrzegania osób trochę starszych, moja wkurzająca nauczycielka w sprawach pierwszej pomocy nazwała motocyklistów dawcami a jak chciałem zmienić jej pogląd na tą sprawę to po pewnym czasie stwierdziłem że to nie ma sensu. Sam chce zostać motocyklistą i mnie takie uwagi bolą bo ktoś nie zna tych ludzi a gada :/<br><hr>Łukasz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
powiedz pani psorce, że to prawda jesteśmy dawcami, ale ORGAZMÓW - nie ORGANÓW taka drobna literówkaKomentatorzy napisał(a):niestety nie da się zmienić postrzegania osób trochę starszych, moja wkurzająca nauczycielka w sprawach pierwszej pomocy nazwała motocyklistów dawcami a jak chciałem zmienić jej pogląd na tą sprawę to po pewnym czasie stwierdziłem że to nie ma sensu. Sam chce zostać motocyklistą i mnie takie uwagi bolą bo ktoś nie zna tych ludzi a gada :/<br><hr>Łukasz<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl