Pierwsze moto chopper/cruiser
• Strona 1 z 1
Pierwsze moto chopper/cruiser
- Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie),
Simsony, skutery, wsk, shl
- Wiek, waga, wzrost,
33 lata, 173 cm wzrostu, 76 kg
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
Turystyka w szerokim tego słowa znaczeniu, "niedzielne" przejażdżki i długie wyprawy - jazda we dwoje.
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
Nie mam pojęcia
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
Wszystko do 10k
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
Jak najmniej pewnie.
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
Jak w temacie
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
Kawasaki VN 800 dla niego budżet bym powiększył
Zdaję sobie sprawy, że moje doświadczenie jest zerowe. Mam rodzinę i nie mam zamiaru rozbijać się. Chcę tylko pojeździć i polansować się. Zabrać żonkę lub córkę na przejażdżkę, dłuższą wyprawę. Poradzicie coś?
Simsony, skutery, wsk, shl
- Wiek, waga, wzrost,
33 lata, 173 cm wzrostu, 76 kg
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
Turystyka w szerokim tego słowa znaczeniu, "niedzielne" przejażdżki i długie wyprawy - jazda we dwoje.
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
Nie mam pojęcia
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
Wszystko do 10k
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
Jak najmniej pewnie.
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
Jak w temacie
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
Kawasaki VN 800 dla niego budżet bym powiększył
Zdaję sobie sprawy, że moje doświadczenie jest zerowe. Mam rodzinę i nie mam zamiaru rozbijać się. Chcę tylko pojeździć i polansować się. Zabrać żonkę lub córkę na przejażdżkę, dłuższą wyprawę. Poradzicie coś?
- demoart
- Świeżak
Pojemnoscia nie musisz sie przejmowac, tutaj czesto litr ma okolo 60... 70 KM. Wazniejszy jest ciezar, watpie czy poczatkujacy znajdzie przyjemnosc w przezucaniu 350 kg klockiem. Staral bym sie wybrac cos, co nie przekracza 250 kg jako pierwszy motocykl.
-
Fugu - Mieszkaniec forum
Intruder 800 za 10tyś kupisz sensowny model . O drag star 650 zapomnij , słabe to , jeszcze do jazdy solo ujdzie ale jak objuczysz go w dodatki dorzucisz pasażera to już nie będzie tak kolorowo . To samo z vt 600 od hondy .
kamyk
- kamyk82
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość