Baotian BT49QT-7 4T- gdzie sÄ… w nim blokady????
• Strona 1 z 1
Baotian BT49QT-7 4T- gdzie sÄ… w nim blokady????
Witam!
Jestem posiadaczem skutera Barton, chce go sobie troche podkrecic ale nie wiem gdzie sa blokady, wiem tylko ze na wydechu, ale gdzie jeszcze sie znajduja o ile wogole sa??? Szukałem na forum ale to niejest zbyt popularny skuter i jakos zbytnio duzo informacji na jego temat niema
No ale i tak chce go z Tuningowac ale najpierw trzeba blokady pozdejmowac a potem reszta
Z góry dzięki na wszelkie info i pozdro
Jestem posiadaczem skutera Barton, chce go sobie troche podkrecic ale nie wiem gdzie sa blokady, wiem tylko ze na wydechu, ale gdzie jeszcze sie znajduja o ile wogole sa??? Szukałem na forum ale to niejest zbyt popularny skuter i jakos zbytnio duzo informacji na jego temat niema

Z góry dzięki na wszelkie info i pozdro
GSX-R Own The Racetrack
- GBL
- Świeżak
jak kazdy inny skuter (pomijajac ze to to samo co zippy quantumy i inne podrobki) moze miec na gazniku , wariatorze, i na tlumiku.
powiem kolejny raz: mialem chinskiego skutera sprzedalem teraz kupuje porzadny sprzet kilkuletni. Jesli masz mozliwosc : zmieniaj sprzet
powiem kolejny raz: mialem chinskiego skutera sprzedalem teraz kupuje porzadny sprzet kilkuletni. Jesli masz mozliwosc : zmieniaj sprzet
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
-
fingerboy277 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości