Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Motocyklista pomaga starszej pani,...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Motocyklista pomaga starszej pani,...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Motocyklista pomaga starszej pani,...

Postprzez Ścigacz » 10/4/2015, 16:56

Dyskusja na temat: Motocyklista pomaga starszej pani, która upadła na chodniku
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklista pomaga starszej pani, która upadła na chodniku
Ścigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/4/2015, 16:56

U nas pewnie dostałby mandat za zostawienie motocykla na wjeździe do posesji a jeśli nie to znalazłoby się coś innego<br><hr>Ormus
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/4/2015, 18:29

Komentatorzy napisał(a):U nas pewnie dostałby mandat za zostawienie motocykla na wjeździe do posesji a jeśli nie to znalazłoby się coś innego<br><hr>Ormus<br>
Artykuł traktuje o stereotypach i generalizowaniu, a pierwszy komentarz "bo u nas na pewno". Nie ma to jak siedzieć i marudzić na to jak jest "u nas". "u nas" jest zajebi*cie i szlag mnie trafia, bo jestem akurat jestem za granicą i nie mogę się doczekać jak wróce "do nas". Kaman!<br><hr>Tompkins
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/4/2015, 21:24

Motocykliści w większości to zwariowany ludek ale nikt nie może powiedzieć że pozbawiony serca. Niestety sam fakt że jeździmy na motocyklach czyni nas w oczach pospólstwa innymi, a jak wiadomo każdy kto jest inny jest najczęściej postrzegany jako zły. W czasach gdy media trąbią co rusz o naszych wyczynach w sensie negatywnym my jako motocykliści powinniśmy dawać odpór wrogiej nam propagandzie umieszczając jak najczęściej podobne filmiki w internecie aby społeczeństwo wiedziało że nie tylko umiemy obudzić całe osiedle wyprutym wydechem ale również często niesiemy ludziom pomoc czy to w ramach jakichś zorganizowanych akcji typu motomikołaje czy krwiodawstwa ale również w zwyczjanych sytuacjach życiowych jak ta na filmiku...<br><hr>marian65
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/4/2015, 23:04

Powiem to, tak jak prosiliscie. Dawcy... pomocnej dloni :)<br><hr>Niepoprawny
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/4/2015, 23:16

Komentatorzy napisał(a):U nas pewnie dostałby mandat za zostawienie motocykla na wjeździe do posesji a jeśli nie to znalazłoby się coś innego<br><hr>Ormus<br>
Komentatorzy napisał(a):Artykuł traktuje o stereotypach i generalizowaniu, a pierwszy komentarz "bo u nas na pewno". Nie ma to jak siedzieć i marudzić na to jak jest "u nas". "u nas" jest zajebi*cie i szlag mnie trafia, bo jestem akurat jestem za granicą i nie mogę się doczekać jak wróce "do nas". Kaman!<br><hr>Tompkins<br>
Człowieku ogarnij się a następnie zacznij patrzeć co się dzieje na drogach. Łapanki, partyzantka, przedmuchiwanie (z tym się akurat łączy zakorkowana droga). To jest chore żeby człowiek musiał patrzeć ciągle w lusterko czy czasem mendy nie jadą nieoznakowanym.
Tyle w wiadomościach o pijanych kierowcach złapanych na gorącym uczynku. Faktycznie, jak ktoś jest po flaszce i wsiada w samochód to sam osobiście bym go podkablował. Ale policja łapie ludzi, którzy mają ostatki alkoholu po niedzielnej imprezie. Mój wujek stracił prawko bo miał 0,24 promila. 15 minut później miał 0,05 ale liczy się "ten pierwszy pomiar". Za to jakbyś na drugim pomiarze miał większe wskazanie to wezmą to większe żeby była jak największa kara.
Ale żebyś miał przykład nadużywania stanowiska to powiem ci, że ciotka pojechała zgłosić zniszczenie mienia na policję i stanęła na wolnym miejscu parkingowym pod komisariatem. Miała tylko pecha, że miejsce "należało" do komendanta. Nie było się do czego przyczepić to dostała mandat za brak kamizelki odblaskowej<br><hr>Ormus
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/4/2015, 01:01

Dobry Motocyklisa widzisz wszystko co sie dzieje na drodze :))<br><hr>mikrrr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/4/2015, 09:27

No ja czsem "łapie" prawo,a czasem lewo XD Literówka sie wkradłą do tekstu:)<br><hr>Pavlito
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/4/2015, 09:39

Komentatorzy napisał(a):Artykuł traktuje o stereotypach i generalizowaniu, a pierwszy komentarz "bo u nas na pewno". Nie ma to jak siedzieć i marudzić na to jak jest "u nas". "u nas" jest zajebi*cie i szlag mnie trafia, bo jestem akurat jestem za granicą i nie mogę się doczekać jak wróce "do nas". Kaman!<br><hr>Tompkins<br>
Komentatorzy napisał(a):Człowieku ogarnij się a następnie zacznij patrzeć co się dzieje na drogach. Łapanki, partyzantka, przedmuchiwanie (z tym się akurat łączy zakorkowana droga). To jest chore żeby człowiek musiał patrzeć ciągle w lusterko czy czasem mendy nie jadą nieoznakowanym.
Tyle w wiadomościach o pijanych kierowcach złapanych na gorącym uczynku. Faktycznie, jak ktoś jest po flaszce i wsiada w samochód to sam osobiście bym go podkablował. Ale policja łapie ludzi, którzy mają ostatki alkoholu po niedzielnej imprezie. Mój wujek stracił prawko bo miał 0,24 promila. 15 minut później miał 0,05 ale liczy się "ten pierwszy pomiar". Za to jakbyś na drugim pomiarze miał większe wskazanie to wezmą to większe żeby była jak największa kara.
Ale żebyś miał przykład nadużywania stanowiska to powiem ci, że ciotka pojechała zgłosić zniszczenie mienia na policję i stanęła na wolnym miejscu parkingowym pod komisariatem. Miała tylko pecha, że miejsce "należało" do komendanta. Nie było się do czego przyczepić to dostała mandat za brak kamizelki odblaskowej<br><hr>Ormus<br>
A co ma jazda po pijaku wspólnego z pomocą na drodze? Historii o wujku i o ciotce nie musiałeś wymyślać, bo zawsze to drugie badanie jest brane pod uwagę, żeby mieć pewność czy to jest święży alkohol czy jego pozostałości. I nie wszędzie policja zachowuje się jak napisałeś. W każdym razie jak nie chcesz żeby Cię nazywali dawcą to daj dobry przykład a nie marudzisz na innych. Szerokości.<br><hr>Tompkins
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/4/2015, 23:24

Komentatorzy napisał(a):Człowieku ogarnij się a następnie zacznij patrzeć co się dzieje na drogach. Łapanki, partyzantka, przedmuchiwanie (z tym się akurat łączy zakorkowana droga). To jest chore żeby człowiek musiał patrzeć ciągle w lusterko czy czasem mendy nie jadą nieoznakowanym.
Ale żebyś miał przykład nadużywania stanowiska to powiem ci, że ciotka pojechała zgłosić zniszczenie mienia na policję i stanęła na wolnym miejscu parkingowym pod komisariatem. Miała tylko pecha, że miejsce "należało" do komendanta. Nie było się do czego przyczepić to dostała mandat za brak kamizelki odblaskowej<br><hr>Ormus<br>
Komentatorzy napisał(a):A co ma jazda po pijaku wspólnego z pomocą na drodze? Historii o wujku i o ciotce nie musiałeś wymyślać, bo zawsze to drugie badanie jest brane pod uwagę, żeby mieć pewność czy to jest święży alkohol czy jego pozostałości. I nie wszędzie policja zachowuje się jak napisałeś. W każdym razie jak nie chcesz żeby Cię nazywali dawcą to daj dobry przykład a nie marudzisz na innych. Szerokości.<br><hr>Tompkins<br>
Idź się człowieku lecz skoro oskrażasz mnie o wymyślanie historyjek. W swoim życiu spotkałem tylko jednego uczciwego policjanta. Jak ktoś mnie nazywa dawcą to szczerze mu współczuję. Taka osoba musi mieć wyjątkowo nudne życie skoro mi zazdrości motocykla<br><hr>Ormus
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/4/2015, 11:20

Komentatorzy napisał(a):No ja czsem "łapie" prawo,a czasem lewo XD Literówka sie wkradłą do tekstu:)<br><hr>Pavlito<br>
Upadła raz ,upadnie drugi to symptomy.Złamie biodro.<br><hr>bonzo.pl
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/4/2015, 20:22

Bo my motocykliści dobrzy ludzie jesteśmy, tylko ludzie nie chcą tego widzieć i to jest żałosne żałosne żaosne i powiem to jeszcze raz żałosne. Nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka. Mogę jeździć jak opętana nie przestrzegać przepisów, ale nie ma przejścia dla pieszych przed którym bym się nie zatrzymała, w sklepie babce krew leciała z nosa wszyscy patrzyli ale tylko Ja dałam jej chusteczkę zwróciłam uwagę i kazałam usiąść, i mogła bym tak wymieniać. LwG<br><hr>Dorota Kinga Szpuner
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl