Opinie posiadaczy fzr 600 4jh
• Strona 1 z 1
Opinie posiadaczy fzr 600 4jh
Witam , nie uzyskałem stosownej odpowiedzi po mimo szukania tematów na forum .
Mianowicie chciałbym uzyskać jakieś opinie posiadaczy fzr 600 4jh , jak z awaryjnością moto ? Czy nada się jako pierwszy sport na jakiś tor ?
Mam w planach pośmigać do pracy , z kumplami w miasto czasem ale i spróbować sił na torze bardziej żeby szlifować umiejętności dla samego siebie
Na to moto zwróciłem uwagę ze względu na cenę która jest zróżnicowana od 3,5 tys do 5 można wytargać ładną sztukę . Jeszcze ze względu na to iż to protoplasta kochanej przez wszystkich R6
Nie chciałbym się wykłócać czy nadaje się dla mnie bo jestem młody , prawie 19 lat ale sądzę że trochę liznąłem temat , szukam moto już długi czas tak żeby mi odpowiadało , strój już mam proszę się nie martwić ja chce tylko opinie posiadaczy no i może jakieś rady co do modyfikacji . Nie chce odstawać od kumpli w którym jeden śmiga sobie na cbr 900 c28 i to z nim mam zamiar poszaleć na torze .
Zależy mi aby moto po kilku modach fajnie współgrało w winklach wiadomo zawieche ustawić , wydech ogarnąć jakiś , stalowy oplot , dobre gumy i ogień I żeby nie wymagało to ode mnie kosmicznych sum , pożyczek i zmiany fachu na polityka .
Nie jara mnie bycie mistrzem prostej , bardziej skłonny jestem szlifować szybkie zakręty i przyśpieszenia niż urywające głowę prędkości .
Pozdrawiam wszystkich i liczÄ™ na sensowne opinie i rady !
Mianowicie chciałbym uzyskać jakieś opinie posiadaczy fzr 600 4jh , jak z awaryjnością moto ? Czy nada się jako pierwszy sport na jakiś tor ?
Mam w planach pośmigać do pracy , z kumplami w miasto czasem ale i spróbować sił na torze bardziej żeby szlifować umiejętności dla samego siebie
Na to moto zwróciłem uwagę ze względu na cenę która jest zróżnicowana od 3,5 tys do 5 można wytargać ładną sztukę . Jeszcze ze względu na to iż to protoplasta kochanej przez wszystkich R6
Nie chciałbym się wykłócać czy nadaje się dla mnie bo jestem młody , prawie 19 lat ale sądzę że trochę liznąłem temat , szukam moto już długi czas tak żeby mi odpowiadało , strój już mam proszę się nie martwić ja chce tylko opinie posiadaczy no i może jakieś rady co do modyfikacji . Nie chce odstawać od kumpli w którym jeden śmiga sobie na cbr 900 c28 i to z nim mam zamiar poszaleć na torze .
Zależy mi aby moto po kilku modach fajnie współgrało w winklach wiadomo zawieche ustawić , wydech ogarnąć jakiś , stalowy oplot , dobre gumy i ogień I żeby nie wymagało to ode mnie kosmicznych sum , pożyczek i zmiany fachu na polityka .
Nie jara mnie bycie mistrzem prostej , bardziej skłonny jestem szlifować szybkie zakręty i przyśpieszenia niż urywające głowę prędkości .
Pozdrawiam wszystkich i liczÄ™ na sensowne opinie i rady !
-
Dominiklolek9696 - Świeżak
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
Rozumiem to doskonale , jednak nie szukam umoralniania ( bez obrazy dla przedmówcy ) a konkretnych opinii co do pytania . Jakbym chciał porozmawiać o tym czy to dobry pomysł to bym to napisał , nieprawdaż ? Nie proszę o promowanie czy polecanie mi jazdy "ponad prawem " ani sam nie polecam tego nikomu . Pozdrawiam
-
Jasnoksiężnik już wyraźnie napisał konkretnie.
Jeśli szukać pacana który Ci doradzi motocykl na które nie masz uprawnień to nie na tym forum.
Jeśli szukać pacana który Ci doradzi motocykl na które nie masz uprawnień to nie na tym forum.
-
Croowab - Bywalec
Na prawdÄ™ jest to w regulaminie ?
Jeśli tak to przepraszam . Nie napisałem przecież że już teraz kupuje , jak już mówiłem SZUKAM OPINII na temat tego moto . Teraz Śmigam na gs 500 także uprawnienia na takowy posiadam . Jeszcze sezon poczekać muszę ale już szukam , oczywiste to prawda ?
Mam czas na zastanowienie się nad sportem , sami wiecie że na poczciwej 500 mimo że jest fajnym moto nie zbyt nada się na tor . Proszę jeszcze raz o pomoc , Pozdrawiam
Jeśli tak to przepraszam . Nie napisałem przecież że już teraz kupuje , jak już mówiłem SZUKAM OPINII na temat tego moto . Teraz Śmigam na gs 500 także uprawnienia na takowy posiadam . Jeszcze sezon poczekać muszę ale już szukam , oczywiste to prawda ?
Mam czas na zastanowienie się nad sportem , sami wiecie że na poczciwej 500 mimo że jest fajnym moto nie zbyt nada się na tor . Proszę jeszcze raz o pomoc , Pozdrawiam
-
W sumie jeśli się uprzesz to kupisz co Będziesz chciał. Fzr już rok temu chciałeś kupic i szczerze wątpię abyś po jednym sezonie miał opanowanego gs-a. Ale ja to mówią Twoje kredki i Twój malunek.
Mówisz, że dopiero w przyszłym roku??? Dlaczego nie dozbierać na coś młodszego i lepszego.
Sport który ma prawie 20 lat...
I skoro chcesz moto z przeznaczeniem na zakręty..
Mam kolegę który na er-5 objeżdża niejednego sporta.
Mówisz, że dopiero w przyszłym roku??? Dlaczego nie dozbierać na coś młodszego i lepszego.
Sport który ma prawie 20 lat...
I skoro chcesz moto z przeznaczeniem na zakręty..
Mam kolegę który na er-5 objeżdża niejednego sporta.
-
Croowab - Bywalec
Hmm , fakt możecie myśleć że nie ogarniam z racji zapału do sporta . Młodzieńczy zapał , tego nie ukrywam . Ale potrafię choć w połowie moim zdaniem wykorzystać potencjał . Myślę że po sezonie będe gotowy na sporta już . Cóż a czemu fzr ? Nie mam tyle pieniędzy ile moi pobratyńcy , sam muszę na wszystko zarobić z nieba mi to niestety nie zleci
Kumpla 900 rr c28 też do nowych nie należy a mimo to daje rade
Kumpla 900 rr c28 też do nowych nie należy a mimo to daje rade
-
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości