Moto GP USA
• Strona 1 z 1
Moto GP USA
Ciekawie się zrobiło w tym sezonie. W końcu Ducaty się pokazały i to w jakim stylu, kto nie oglądał wyścigu w Katarze niech żałuje.
Myślicie, że Iannone i Dovizioso mają znów szansę zagościć na podium ?
Myślicie, że Iannone i Dovizioso mają znów szansę zagościć na podium ?
- Zarobsam
- Świeżak
ALe to było dawno Coś w połowie sezonu było takiego z tego co pamiętam. Nawet jak tam nie szaleli to cokolwiek się działo. A tutaj praktycznie od startu do mety nic. Choć trzeba Ci przyznać rację- rozpieścił ostatni I może końcówka ubiegłego sezonu..
-
kravec - Administrator
Widać że emocje są wtedy kiedy Mareczek zostaje z tyłu i goni czołówkę, a inni zawodnicy walczą o pierwsze miejsce. Jeżeli Marc nie popełni błędu przy starcie, jest pozamiatane.
Triumph Street Triple
- jaroaro
- Bywalec
Ja tam mam nadzieję że w tym roku pozostaje trochę z tyłu. I nie dogoni czołówki
Ale! W końcu w tym wyścigu nie dopatrzyłem się u niego chamskiego zachowania. Jest postęp.. albo okazji nie było.Choć dalej nie zrozumiem jego zrywania zrywki na starcie- jeśli ma taką potrzebę mieć szybkę na świeżo to czemu nie zostawi tego w boksie? Rozumiałbym w połowie wyścigu- bo się zabrudziła, ale nie na samym początku, tam gdzie potrzeba przyczepności- tam śmieci. Pytałem kiedyś na twitterze naszych komentatorów ale chyba nie ogarnęli o co mi chodzi.
Ale! W końcu w tym wyścigu nie dopatrzyłem się u niego chamskiego zachowania. Jest postęp.. albo okazji nie było.Choć dalej nie zrozumiem jego zrywania zrywki na starcie- jeśli ma taką potrzebę mieć szybkę na świeżo to czemu nie zostawi tego w boksie? Rozumiałbym w połowie wyścigu- bo się zabrudziła, ale nie na samym początku, tam gdzie potrzeba przyczepności- tam śmieci. Pytałem kiedyś na twitterze naszych komentatorów ale chyba nie ogarnęli o co mi chodzi.
-
kravec - Administrator
Mówcie co chcecie, ale to były jedne z najlepszych kwalifikacji jakie oglądałem.
#93 rozj.... system
Crutchlow powiedział, że analizował telemetrie Marc'a. Mówił, że Marc hamuje mocniej w zakręcie niż on na prostej
#93 rozj.... system
Crutchlow powiedział, że analizował telemetrie Marc'a. Mówił, że Marc hamuje mocniej w zakręcie niż on na prostej
<a href="http://www.2befast.pl"></a><b><a href="http://www.2BeFast.pl">- szkolenia motocyklowe, treningi na torach, części wyścigowe.</a></b>
-
Luku - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość