Yamaha DT 125 vs. Honda XR 125
• Strona 1 z 1
Yamaha DT 125 vs. Honda XR 125
Witam.
Posiadam Yamahe DT 80 93r. i mam zamiar zmienic na cos mocniejszego. Interesuje mnie Yamaha DT 125 (1999r. - 2001r.) i Honda XR 125 (2003 r. - ...) i nie wiem ktory moto wybrac :/ Proszę was o pomoc w wyborze, napiszcie plusy i minusy tych moto. Motor bedzie uzywany do wszystkiego, jazda po mieście, lesie, troche po torze, i niekiedy w trase (nad jeziorko) i moto musi być mocny i zrywny
Pozdrawiam Qbek72
Posiadam Yamahe DT 80 93r. i mam zamiar zmienic na cos mocniejszego. Interesuje mnie Yamaha DT 125 (1999r. - 2001r.) i Honda XR 125 (2003 r. - ...) i nie wiem ktory moto wybrac :/ Proszę was o pomoc w wyborze, napiszcie plusy i minusy tych moto. Motor bedzie uzywany do wszystkiego, jazda po mieście, lesie, troche po torze, i niekiedy w trase (nad jeziorko) i moto musi być mocny i zrywny

Pozdrawiam Qbek72

- Qbek72
- Świeżak
NIE TEN DZIAL do chu*a wafla :/
kiedy wy sie nareszcie nauczycie czytac, patrzec i rozumiec?
masz dzial SKUTERY, ktory ma podpis, min. 125-tki...i nie truj, ze jestes nowy i nie wiedziales !! czytaj chlopie, czytaj !!a nie dupniesz gdzie popadnie
NAUCZYCIE SIE KIEDYS CZY ZA KAZDYM RAZEM TRZEBA TAKIEMU JAK TY PRZYPOMINAC I UPOMINAC

kiedy wy sie nareszcie nauczycie czytac, patrzec i rozumiec?
masz dzial SKUTERY, ktory ma podpis, min. 125-tki...i nie truj, ze jestes nowy i nie wiedziales !! czytaj chlopie, czytaj !!a nie dupniesz gdzie popadnie
NAUCZYCIE SIE KIEDYS CZY ZA KAZDYM RAZEM TRZEBA TAKIEMU JAK TY PRZYPOMINAC I UPOMINAC

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
ja mam XR 125 i powiem ci że bardzo dobre moto. Do 80 nawet ładnie jedzie(oczywiście jak na 125) a jak jest sprzyjający wiatr to 120 pójdzie(sprawdzone)
Motocykl kupiłem u dealera więc jest w stanie idealnym(na allegro dużo sprowadzonych z niemiec ale jakoś nie mam do nich zaufania i kupiłem nówkę)

- michalcz2
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości