Zobacz wÄ…tek - RST Tracktech evo kombinezon
NAS Analytics TAG

RST Tracktech evo kombinezon

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

RST Tracktech evo kombinezon

Postprzez tentyptakma » 6/4/2015, 23:07

co sądzicie o tym kombinezonie? Czytałem trochę na forum lecz chodzi mi o dane z pierwszej ręki posiadacza owego kombi. Daje rade jeśli chodzi o komfort? Jakiś szlif, jakie szkody? Wentylacja i temperatura w jakich daje się radę w tym latać? Kombi mi posłuży głównie do weekendowego latania w zakrętach i czasem wypadach na tor. Jak się Wam widzi ten kombi w tych pieniądzach? Dobry wybór czy szukać coś innego?

Z góry dzięki za odpowiedzi.
tentyptakma
Świeżak

Postprzez Motosapiens » 14/4/2015, 14:56

Tu masz szybkÄ… recenzjÄ™ tego kombiaka: https://www.youtube.com/watch?v=cQ17X8BrOzM
Pamiętaj, że nie jest to torowe wdzianko.
Motosapiens
Świeżak

Postprzez RSSSS » 14/4/2015, 18:40

Niewiele brakowało, a sam miałbym tego kombiaka, bo był zdecydowanie bardziej "przyjazny" niż 4sr i w rozsądnych pieniądzach.
BMW S1000RR
RSSSS
Bywalec

Postprzez Motosapiens » 14/4/2015, 22:51

Niebawem będzie dostępna druga edycja tego kombiaka, może warto poczekać?

A co do tej wersji, to jest on bardziej turystyczny i umożliwia zachowanie wyprostowanej, odprężonej pozycji (kombiaki torowe, są jednoczęściowe i zmuszają do przykurczu, bo maja węższe i krótsze torsy). Dobrym kompromisem w Twoim przypadku może się okazać Dainese Avro - zapewnia w miarę odprężoną pozycję ale jest bardziej sportowy niż Tracktech Evo.
Motosapiens
Świeżak

Postprzez kawo » 20/4/2015, 16:10

Mam ten kombik od zeszłego roku. Bez zarzutów. Nie miałem na szczęście szlifa, więc tu się nie wypowiem. Kombik sprawdza się ok. Jeżdżę JX 6. Ma wypinaną podpinkę. Latem jak to latem w skórze. Jak stoisz na światłach to się grzejesz, w czasie jazdy pewnie nie różni się od innych kombików zanadto. Dla mnie ok, ja polecam. Żadne szwy nie puściły, nic się nie rozdarło, nic się nie przetarło.
kawo
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê