pianka montażowa do kół
• Strona 1 z 1
pianka montażowa do kół
Witam !
Od pewnego czasu zmagam się z następującym problemem czyli rozgrywający się wentlyl
Mam już dość tego ciągłego ściągania i zakładania opon mam trzymak ale to nie pomaga
Więc wpadłem na pewien szalony pomysł
a konkretnie wpuszczenie do detki. pianki montazowej po brzegi i pianka siÄ™ napompuje przynajmniej w teorii
Moje pytanie brzmi czy to zda egzamin? Miało by to byś na zasadzie moosow tylko ze w uborzszej wersji
nie. Jestem zawodowcem ze zwracam uwagę szczególnie na takie szczegóły jak ciśnienie w oponach
Proszę o odp osoby które mają coś do powiedzenia na ten temat

Od pewnego czasu zmagam się z następującym problemem czyli rozgrywający się wentlyl

Mam już dość tego ciągłego ściągania i zakładania opon mam trzymak ale to nie pomaga
Więc wpadłem na pewien szalony pomysł

Moje pytanie brzmi czy to zda egzamin? Miało by to byś na zasadzie moosow tylko ze w uborzszej wersji

Proszę o odp osoby które mają coś do powiedzenia na ten temat
Four Stroke Power !
Husaberg fe 501
&
Mz Etz 251

Husaberg fe 501
&
Mz Etz 251
-
braaaap - Świeżak
nie zda moment sie ubije i nic z tego nie ma.
co do wentyli - dołóz sobie drugi trzymak, kosztuje tyle co pianka montazowa a na pewno wentyla ci nie zerwie, chyba że cos całkiem źle zakładasz
co do wentyli - dołóz sobie drugi trzymak, kosztuje tyle co pianka montazowa a na pewno wentyla ci nie zerwie, chyba że cos całkiem źle zakładasz
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
ta pianka bedzie spoko jak bedzie moto stało. po 500 metrach jej nie bedzie, ona sie scisnie do takiej wielkosci jaka jest w puszce - czyli nie poczujesz ze cokolwiek tam masz.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
A jeśli chodzi o trzymak do opony to masz odpowiedni jego rozmiar w stosunku do rozmiaru felgi, bo przyznam że pierwszy raz się spotykam z tym że z trzymakiem wyrywa wentyle no i oczywiście nie nakręcasz tej nakrętki trzymającej wentyl?
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości