Rękawice Held 2w1
• Strona 1 z 1
Rękawice Held 2w1
Posiada ktoś rękawice Held z lini 2in1 ? Te takie, co wyposażone są w dwie komory, jedna niby chłodna, a druga nieprzemakalna. Sprawdza się ten system? czy jednak uwiera w rękę? Albo może zagotować się w takiej latem można, bo cały czas jest przynajmniej z jednej strony nieprzemakalna?
Zastanawiam się własnie nad zakupem, ale cena bardzo wysoka, a pewności rozwiązania nie mam.
Zastanawiam się własnie nad zakupem, ale cena bardzo wysoka, a pewności rozwiązania nie mam.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Miałem tańsze rękawice helda. Co mogę powiedzieć to jest to marka oferująca porządne ciuchy.
Co do samych rekawic to mając doswiadczenia z goretexem uważam, że nie nadaje się do normalnego użytkowania.
Ciuchy goretex są kierowane do podróżników którzy robią wiele km w różnych warunkach.
Zwłaszcza w lato będzie w nich bardzo gorąco.
Jak napisałem, wnioskukuję z przyczyn użytkowania ubrania held z goretex.
Dla przykładu buty idealnie sprawdzają się w chłodne lub wilgotne/mokre dni ale jak jest ciepło materiał nie nada ża odprowadzać potu.
Po wielu latach użytkowania moto mam 3 pary rękawic.
Typowe na lato, coś na chłodniejsze dni i goretex zakładam jak jest zimno/mokro.
Co do samych rekawic to mając doswiadczenia z goretexem uważam, że nie nadaje się do normalnego użytkowania.
Ciuchy goretex są kierowane do podróżników którzy robią wiele km w różnych warunkach.
Zwłaszcza w lato będzie w nich bardzo gorąco.
Jak napisałem, wnioskukuję z przyczyn użytkowania ubrania held z goretex.
Dla przykładu buty idealnie sprawdzają się w chłodne lub wilgotne/mokre dni ale jak jest ciepło materiał nie nada ża odprowadzać potu.
Po wielu latach użytkowania moto mam 3 pary rękawic.
Typowe na lato, coś na chłodniejsze dni i goretex zakładam jak jest zimno/mokro.
-
Croowab - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości