123
Vergon napisał(a):Kaai jeszcze raz Ci mówię, zabieraj Gixa, bo Ci garaż pęka!
Ładnie gada ten TB?Invi napisał(a):Eeee... to ja już wiem dlaczego ten wahacz był przykryty wydechem
Ale że brzydki wahacz? Oryginalny wydech jest tylko minimalnie większy i też nic nie zakrywa.
Suchy to Twoja R6? Ona czasem nie była kiedyś czarna?
wg wielu osob to najlepszy wydech do tego gixa.
ja mialem zamowieonego krotkiego akrapa, ale potem slszyalem tego 2br, i zmienilem zamowienie.
https://www.youtube.com/watch?v=LlgKW14uRrw
https://www.youtube.com/watch?v=o4OezjNK-Ps
jak na filmie tylko sto razy lepiej:P
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Vergon napisał(a):tylko raz wsadzona
Powszechnie wiadomo, ze raz wsadzone to już nie nówka, Panie

A co do tego wieku, to nie przesadzaj. Na onlajnie to właśnie głównie z takim chrześniakami się gra

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Vergon napisał(a):Ja mam serię, ale chyba ktoś coś dłubał, bo kozacko brzmi
Chce ktoś GTA na Xboxa? Dobrą cenę dam, nówka funkiel, tylko raz wsadzona do konsoli, bo to chyba jednak za wcześnie na taką grę dla mojego chrześniaka
tylko seria ma ponad 8 kilo, a ten niecałe 1.5

grę zostaw młodemu

ja czekam na PCta na GTA, ale Rockstar premierę na 26 marca przeniosło :<!
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Dnia dzisiejszego udało mi się spotkać kilku moturzystów na drodze...Panie i Panowie...jedna ogromna prośba. Jadąc za jakimś busem czy ciężarówką, zjeżdżajcie bliżej osi jezdni bo Was kur@@ nie widać...
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Walenty napisał(a):Kaai napisał(a):Walenty napisał(a):Kaai napisał(a):
Te, a co z Twoim F3?
no sprzedałem, dawno xD
bosh, kiedy?
Ile wziąłeś za to cudo? Na gg mi możesz napisać jak jesteś wstydzioch.
7500 bodajze. tydzien stala, nikt nie dzownil. potem przyjechal gosciu i ja wzial.
w pazdierniku sprzedalem, w listopadzie w koncu kupilem gixa
//a swoja droga:
jest miesiac czasu od daty zakupu zeby na oc zmienic wlasciciela (jak oc mam do maja), a jak w miesiac sie nie wyrobilem? dolicza mi cos?
- Kaai
- Mieszkaniec forum
jeśli poprzedni wlaściciel wycofał OC po sprzedaży, to szykuj portfel
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Ale jeżeli przy zakupie nie podpisywałeś mu żadnego kwitu w którym zrzekasz się jego polisy to on sam nie może wycofać niewykorzystanej składki.
Jedź do ubezpieczyciela i zrób aneks, minuta roboty, niczego nie doliczają za spóźnienie.
Mogą Ci ewentualnie zrobić rekalkulację składki jeżeli gość miał większe zniżki od Ciebie to wyliczą to po swojemu i będziesz musiał dopłacić tą różnicę, ale na chwilę obecną już niewielu ubezpieczycieli to jeszcze robi.
Jedź do ubezpieczyciela i zrób aneks, minuta roboty, niczego nie doliczają za spóźnienie.
Mogą Ci ewentualnie zrobić rekalkulację składki jeżeli gość miał większe zniżki od Ciebie to wyliczą to po swojemu i będziesz musiał dopłacić tą różnicę, ale na chwilę obecną już niewielu ubezpieczycieli to jeszcze robi.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl