[Aktualności] Policja z Dąbrowy Górniczej zbroi się...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Policja z Dąbrowy Górniczej zbroi się..
Dyskusja na temat: Policja z Dąbrowy Górniczej zbroi się na motocyklistów
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Policja z Dąbrowy Górniczej zbroi się na motocyklistów
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Policja z Dąbrowy Górniczej zbroi się na motocyklistów
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak to zakaz wjazdu pojazdom motorowym? To skoro ja posiadam swój kawałek lasu to nie mogę do niego wjechać ciągnikiem i wyciąć kilka SWOICH drzew na opał? Mam je wynosić z lasu rękoma? <br><hr>Konrad
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Poruszaliśmy już kiedyś ten temat, postaram się znaleźć link. Teoretycznie w momencie kiedy na Twojej prywatnej ziemi rosnące drzewa będą zakwalifikowane jako LAS to nie możesz po niej poruszać się pojazdem motorowym.<br><hr>BeavisKomentatorzy napisał(a):Jak to zakaz wjazdu pojazdom motorowym? To skoro ja posiadam swój kawałek lasu to nie mogę do niego wjechać ciągnikiem i wyciąć kilka SWOICH drzew na opał? Mam je wynosić z lasu rękoma? <br><hr>Konrad<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To chcą łapać czy będą łapać, bo to dwie różne sprawy. Pomijam fakt, że na zdjeciu straż graniczna z quadem i terenówka, a w artykule nie ma słowa o tym czym "chcą" łapać
. Może będą stali z lizakiem na szutrówkach ?<br><hr>chochol

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciągle wprowadzaja jakies ograniczenia. Zaraz nie bedzie mozna z domu wyjść bo mandat wymyślą. I to ma być wolny kraj?<br><hr>Gromek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Żałosne, nie długo za pierdnięcie będzie mandat.... a z resztą mogą spróbować mnie złapać haha
<br><hr>DragonStyle

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Policjant: Stać ! Będzie mandat za jazdę po lesie.
Obywatel: Ale ja nie jeżdzę dla przyjemności. Przyjechałem wywieźć stary tapczan i zużyte opony.
Policjant: A to co innego. To proszę jechać. Dobrze że nie niszczy Pan lasów jak Ci motocykliści.
<br><hr>fazer
Obywatel: Ale ja nie jeżdzę dla przyjemności. Przyjechałem wywieźć stary tapczan i zużyte opony.
Policjant: A to co innego. To proszę jechać. Dobrze że nie niszczy Pan lasów jak Ci motocykliści.
<br><hr>fazer
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No wlasnie, jak wparuje moim 'niemotorowym' giant'em pomiedzy drzewa to w majestacie prawa wywine orla ?<br><hr>ValhallaKomentatorzy napisał(a):Zdjęcie z linką dobrane perfekcyjnie <br><hr>fj<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no właśnie nie możesz, paranoja. zdaje się lovtza napisał tutaj o tym kiedyś artykuł. jeśli pogrzebiesz w archiwum to znajdziesz<br><hr>torKomentatorzy napisał(a):Jak to zakaz wjazdu pojazdom motorowym? To skoro ja posiadam swój kawałek lasu to nie mogę do niego wjechać ciągnikiem i wyciąć kilka SWOICH drzew na opał? Mam je wynosić z lasu rękoma? <br><hr>Konrad<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ten kraj był wolny ostatnio chyba za jakiegoś króla<br><hr>LoloKomentatorzy napisał(a):Ciągle wprowadzaja jakies ograniczenia. Zaraz nie bedzie mozna z domu wyjść bo mandat wymyślą. I to ma być wolny kraj?<br><hr>Gromek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nawet SWOICH drzew nie możesz ot tak wyciąć. Znam przypadki skazania na dużą grzywnę, zamienioną w efekcie niemożności zapłaty na odsiadkę , za ścięcie jednego WŁASNEGO drzewa bez zgody urzędu i bez opłacenia jakiejś absurdalnej kwoty , ustalonej wg załączników do rozporządzenia Min. Środowiska .Polska tak ma...<br><hr>adam57Komentatorzy napisał(a):Jak to zakaz wjazdu pojazdom motorowym? To skoro ja posiadam swój kawałek lasu to nie mogę do niego wjechać ciągnikiem i wyciąć kilka SWOICH drzew na opał? Mam je wynosić z lasu rękoma? <br><hr>Konrad<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dopóki do policji nie wstąpią byli zawodnicy motocrossu , to mogą sobie pomarzyć
Ich łupem będą padać jedynie strachliwe łosie , ledwo trzymające się na motocyklach, czyli uszlachetnią stado latające po lasach
)<br><hr>adam57

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dobre<br><hr>jasny gwintKomentatorzy napisał(a):Policjant: Stać ! Będzie mandat za jazdę po lesie.
<br><hr>fazer<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panowie oficjalnie ogłaszam Wam że nie oficjalnie pod pretekstem demokracji mamy w naszym kraju komunę.Zero praw dla każdego ,masa podatków,praca do śmierci,fotoradary co kilometr i wiele więcej atrakcji..<br><hr>Jahu27
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No ale powiedzcie dlaczego !!! ? Dlaczego nie można wjeżdżać do lasu ? czy to komuś wadzi, może trochę zwierzęta ale jeżeli tak to powinni wyznaczyć treny do przejazdów. Niczego w tym kraju nie można ta polityka jest chora, niech może jeszcze zabronią oddychać
Pozdrawiam.<br><hr>Lewy

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak, tak motory na tory.... jakie kuźwa tory, nawet Poznań chcą zamknąć....<br><hr>Janek Testastretta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dlatego ze zwierzeta nie biegaja Ci po podworku, nie rycza kiedy odpoczywasz i nierobia Cichlewu pod drzwiami. Poza tym sa ludzie, ktorzy chodza do lasu dla spokoju lub zwyczajnie porobic zdjecia.<br><hr>RobrojKomentatorzy napisał(a):No ale powiedzcie dlaczego !!! ? Dlaczego nie można wjeżdżać do lasu ? czy to komuś wadzi, może trochę zwierzęta ale jeżeli tak to powinni wyznaczyć treny do przejazdów. Niczego w tym kraju nie można ta polityka jest chora, niech może jeszcze zabronią oddychaćPozdrawiam.<br><hr>Lewy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Za to wpierdalają się pod samochód i nie raczą płacić OCKomentatorzy napisał(a):No ale powiedzcie dlaczego !!! ? Dlaczego nie można wjeżdżać do lasu ? czy to komuś wadzi, może trochę zwierzęta ale jeżeli tak to powinni wyznaczyć treny do przejazdów. Niczego w tym kraju nie można ta polityka jest chora, niech może jeszcze zabronią oddychaćPozdrawiam.<br><hr>Lewy<br>
Komentatorzy napisał(a):Dlatego ze zwierzeta nie biegaja Ci po podworku, nie rycza kiedy odpoczywasz i nierobia Cichlewu pod drzwiami. Poza tym sa ludzie, ktorzy chodza do lasu dla spokoju lub zwyczajnie porobic zdjecia.<br><hr>Robroj<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl