Honda VF 750 Magna - problem z wyskakujÄ…cymi biegami 2-5 :(
• Strona 1 z 1
Honda VF 750 Magna - problem z wyskakujÄ…cymi biegami 2-5 :(
Witam i pozdrawiam wszystkich motocyklistów!
Mam problem z wyskakujÄ…cymi biegami w moim moto Honda VF 750 Magna 1986r.
Jedynka wskakuje i nie ma z nią problemu, natomiast reszta biegów przy gwałtownym dodaniu gazu wyskakuje. Delikatnie dodając gazu nie ma tego problemu. Jednak jak tylko chcę gwałtowniej przyspieszyć to biegi wyskakują. I tutaj zwracam się z pytaniem do znawców tematu których napewno na tym forum nie brakuje. Jaka może być przyczyna takiego staniu rzeczy oraz jakie mogą być koszty naprawy z tym związane?
Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź.
Mam problem z wyskakujÄ…cymi biegami w moim moto Honda VF 750 Magna 1986r.
Jedynka wskakuje i nie ma z nią problemu, natomiast reszta biegów przy gwałtownym dodaniu gazu wyskakuje. Delikatnie dodając gazu nie ma tego problemu. Jednak jak tylko chcę gwałtowniej przyspieszyć to biegi wyskakują. I tutaj zwracam się z pytaniem do znawców tematu których napewno na tym forum nie brakuje. Jaka może być przyczyna takiego staniu rzeczy oraz jakie mogą być koszty naprawy z tym związane?
Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź.
- ResCars
- Świeżak
Najtaniej to undercutting
Ale tak poprawnie to powinieneś wymienić tryb 2 biegu i ten z którym się zazębia, wodziki i wybierak. Do magny to chyba towar mocno deficytowy, nowy przekracza wartość moto. No i dochodzi duża robocizna bo roboty jest z tym sporo.

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
zależy od stanu. na allegro masz od 4 tyś po 12900 za zadbane. przy okazji możesz poszukać czy ktoś nie ma np kompletnej skrzyni od tego moto (powypadkowego).
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości