Suzuki SV 650 SK3 - jak przestawić mile na kilometry???
• Strona 1 z 1
Suzuki SV 650 SK3 - jak przestawić mile na kilometry???
Mam SV z 2003 czyli już z nowym licznikiem (taki duży wyświetlacz LCD pod obrotomierzem). Pochodzi z Wlk. Brytanii więc ma prędkościomierz i licznik w milach. Czy zna ktoś sposób na przestawienie tego na kilometry, czy konieczna będzie wizyta w serwisie suzuki???
Motorynka->20 lat przerwy->TZR80->CBR125->SV650S
- SLaweck
- Świeżak
Bardzo fajna rada, tylko zupełnie nic nie warta...
Od ponad tygodnia przeszukuję forum i jakoś nie jestem w stanie tego znaleźć...
Możliwe że wyszukiwarka nie za dobrze działa na tym forum, bo nawet znając dokładną nazwę jednego wątku wyszukiwarka nie była w stanie go znaleźć, udało mi się do niego dotrzeć dopiero wyszukując posty osoby która uczestniczyła w dyskusji i znając mniej więcej datę kiedy to było...
Jeśli możesz mi podać nick osoby która pisała o przestawieniu mil na kilometry w SV 650 z 2003 roku i kiedy mniej więcej to było, to bardzo proszę, ze znalezieniem wtedy sobie poradzę...
Od ponad tygodnia przeszukuję forum i jakoś nie jestem w stanie tego znaleźć...
Możliwe że wyszukiwarka nie za dobrze działa na tym forum, bo nawet znając dokładną nazwę jednego wątku wyszukiwarka nie była w stanie go znaleźć, udało mi się do niego dotrzeć dopiero wyszukując posty osoby która uczestniczyła w dyskusji i znając mniej więcej datę kiedy to było...
Jeśli możesz mi podać nick osoby która pisała o przestawieniu mil na kilometry w SV 650 z 2003 roku i kiedy mniej więcej to było, to bardzo proszę, ze znalezieniem wtedy sobie poradzę...
Motorynka->20 lat przerwy->TZR80->CBR125->SV650S
- SLaweck
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości