S-MX6 vs TCX s-speed
• Strona 1 z 1
S-MX6 vs TCX s-speed
Nie chcę już kolegom offtop'ować tematów.
Od dłuższego czasu zastanawiam się nad butami, raczej na tor się nie wybieram, ale ponad wygodę cenię sobie bezpieczeństwo i szukam butów z dobrą ochroną (a przynajmniej przyzwoitą).
Z tego co słyszałem dainese i spidi są butami na wąskie stopy. Dainese mierzyłem i rzeczywiście na moje kopytko nie jest.
Gdzieś tam wyczytałem, że na szerokie kopytka Alpiny albo TCX.
I teraz pytanko Alpinestars SMX 6 są w podobnej cenie co TCX S-Speed, a jak z ich jakością bo mało słyszałem o TCX?
Ewentualnie czy warto dopłacać za wersję waterproof. W Alpinach to gore i jakieś 400 zł więcej w tych drugich jakiś nieznany mi wynalazek, ale za to tylko 100-wę droższe.
Od dłuższego czasu zastanawiam się nad butami, raczej na tor się nie wybieram, ale ponad wygodę cenię sobie bezpieczeństwo i szukam butów z dobrą ochroną (a przynajmniej przyzwoitą).
Z tego co słyszałem dainese i spidi są butami na wąskie stopy. Dainese mierzyłem i rzeczywiście na moje kopytko nie jest.
Gdzieś tam wyczytałem, że na szerokie kopytka Alpiny albo TCX.
I teraz pytanko Alpinestars SMX 6 są w podobnej cenie co TCX S-Speed, a jak z ich jakością bo mało słyszałem o TCX?
Ewentualnie czy warto dopłacać za wersję waterproof. W Alpinach to gore i jakieś 400 zł więcej w tych drugich jakiś nieznany mi wynalazek, ale za to tylko 100-wę droższe.
Szlachetny człowiek wymaga od siebie, prostak od innych.
-
Pierzo - Świeżak
Nikt nic o tych TCX'ach nic nie powie?
A o samej firmie?
Nie mam doświadczenia, a w Internecie w większości można się oczytać o Sidi albo Alpinestars.
Z tego co zrozumiałem produkty TCX są niżej niż wymienione, pytanie o ile?
A o samej firmie?
Nie mam doświadczenia, a w Internecie w większości można się oczytać o Sidi albo Alpinestars.
Z tego co zrozumiałem produkty TCX są niżej niż wymienione, pytanie o ile?
Szlachetny człowiek wymaga od siebie, prostak od innych.
-
Pierzo - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości