Kawasaki zx9 mały problem :)
• Strona 1 z 1
Kawasaki zx9 mały problem :)
Witam. Ostatnio złożyłem moją zx9 (wymiana skrzyni) , no i oczywiście pech chciał że pomyliłem jeden przewód masy z + No i dym
Pompka paliwa się nie załącza i kierunkowskazy nie działają . Wiem że chyba są przekaźniki popalone bo to sprawdziłem. No i teraz następujący problem : Po przekręceniu stacyjki obrotomierz wskakuje mi na 3 tys obr a po odpaleniu mimo iż jest na niskich obr to tak jakby "0" miał na "3tys" i leci w górę . Gdy aku ma duże obciążenie np rozrusznik wskazówka spada na 0. Ma ktoś pomysł ? Dzięki z góry za rady

- tomek724
- Świeżak
Schemat, zaznaczenie ktory kabel zle podlaczyles, zaznaczenie wszystkiego co jest w tej galezi i sprawdzanie punkt po punkcie. Jak podeslesz obrobiony schemat, to chetnie pomoge.
Dodatkowo przejzenie powiazanej czesci wiazki + polaczen pod wzgledem zniszczen spowodowanych wysoka temperatura.
Dodatkowo przejzenie powiazanej czesci wiazki + polaczen pod wzgledem zniszczen spowodowanych wysoka temperatura.
-
Fugu - Mieszkaniec forum
Jest to Masa która idzie od ramy w tył przez przekaźnik pompy i przerywacza a reszty nie doszedłem jeszcze
W przód się rozgałęzia ale nie rozebrałem wiązki . Izolacja spaliła się na odcinku 10 cm od przypięcia . http://www40.zippyshare.com/v/V89QuhMF/file.html

Ostatnio edytowano 24/3/2015, 14:24 przez tomek724, łącznie edytowano 1 raz
- tomek724
- Świeżak
- tomek724
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości