szukam pracy za granicÄ… 06-2015
• Strona 1 z 1
szukam pracy za granicÄ… 06-2015
Witam
w czerwcu chciałbym wyjechać do pracy za granicą i kraj raczej bez różnicy Niemcy . Niderlandy , Belgia , Francja , Szwecja , Norwegia itp
ważne żeby praca nie była na słońcu i w szklarni z racji nie trawienia upalów i slońca .
Okres na jaki chętnie bym wyjechał to 6-8 tygodni chyba że praca w miare normalna to dłużej.
Wcześniej byłem w Holandii , Niemczech , Szwecji , Włoszech gdzie z kiepskim językiem murzyńskim jakoś sie dogadywałem.
Osoby szukające kogoś na wyjazd lub mające możliwości zalatwienia pracy proszę o kontakt.
w czerwcu chciałbym wyjechać do pracy za granicą i kraj raczej bez różnicy Niemcy . Niderlandy , Belgia , Francja , Szwecja , Norwegia itp
ważne żeby praca nie była na słońcu i w szklarni z racji nie trawienia upalów i slońca .
Okres na jaki chętnie bym wyjechał to 6-8 tygodni chyba że praca w miare normalna to dłużej.
Wcześniej byłem w Holandii , Niemczech , Szwecji , Włoszech gdzie z kiepskim językiem murzyńskim jakoś sie dogadywałem.
Osoby szukające kogoś na wyjazd lub mające możliwości zalatwienia pracy proszę o kontakt.
-
zamela - Świeżak
mocartik23 napisał(a):mam przy zbiorze szparagów kontakt jc to priv
spargle odpadaja bo to jakby nie bylo na dworze więc słonce a to mnie niszczy na momencie ale dzięki za zainteresowanie

"
Jakie masz wyksztalcenie? Dobrego programiste z znajomoscia embeded/automotive chetnie przygarne."
wyksz. elektroniczne - automatyka i niestety po X latach nie będąc w temacie niewiele pamietam z programowania ale tez uczyłem się w szkole innych języków asemblera i kilku dotyczących automatyki ale thx za zainteresowanie.
-
zamela - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości