lagi
• Strona 1 z 1
pokaz fotke jak to wygląda, albo przynajmniej jakis schemat w necie i co ci sie rozkręciło.
podejrzewam że chodzi ci o kartridż w srodku ci sie kręci razem z dolną regulacją. wtedy opcją jest np złozyc góre i scisnąc zawieszenie. albo wprowadzic gdzies jakis opór tarcia
podejrzewam że chodzi ci o kartridż w srodku ci sie kręci razem z dolną regulacją. wtedy opcją jest np złozyc góre i scisnąc zawieszenie. albo wprowadzic gdzies jakis opór tarcia
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Z tego co zrozumiałem skoro chodzi sztyca na dole to albo skasuj luz na główce ramy, albo łożysko padło i potrzeba wymienić. Stożkowe trzeba nieco dokręcać, choć to stare kulkowe tez wymaga obsługi np jak bieżnia się zużyje.
Albo to co kolega wyżej napisał.
Albo to co kolega wyżej napisał.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
Hehe xd problem dawno rozwiazany chodzilo o to ze w przednim zawieszeniu u dolu lagi jest sruba co trzyma szpice co trzyma cala lage jak nie odkrecisz sruby nie wyjmiesz lagi zeby zmienic uszczelniacze a ta szpica nie jest do niszczego przymocowana i jak sie sruby nie szarpnie to bedzie sie obracac razem z sruba . Dobre rozwiazanie to klucz pneumatyczny lub jak ktos ma zablokowac szpice od gory . mam takie pytanie czy w ladze jest mozliwosc zeby oleju ubylo jak nie to bym wymierzyl tyle ile wylalem i tyle wleje. Chyba ze ktos byl byl by taki pomocny i powiedzial by mi ile oleju do lag idzie w yamaha tdr 125 98r
- Qapsel
- Świeżak
no to tak zrozumiałem tylko wymyslasz jakies swoje słowa i ciezko to zrozumieć.
jeżeli ciekło to mogło ubyc, jak nic nie ciekło to nic nie ubyło
jeżeli ciekło to mogło ubyc, jak nic nie ciekło to nic nie ubyło

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości