Motocykl do 1600zł nie musi byc na a1 lub B :)
• Strona 1 z 1
Motocykl do 1600zł nie musi byc na a1 lub B :)
Siema!
Mam 15 lat i zamierzam kupić moto
Nie mam pojęcia co kupić
Powiem tyle że nie Motocykl nie musi posiadac dokumentów
Lecz fajnie by było coś z dokumentami xD
Z góry dziękuję za odpowiedz

Nie mam pojęcia co kupić
Powiem tyle że nie Motocykl nie musi posiadac dokumentów

Z góry dziękuję za odpowiedz

- LoVeMOTO
- Świeżak
Mysle ze na poczatek idealny bedzie:
www.goo.gl/0I6OnD
kup i popros mame, zeby dwa razy dziennie z pelna sila przywalila w glowke - az mina takie poronione pomysly
www.goo.gl/0I6OnD
kup i popros mame, zeby dwa razy dziennie z pelna sila przywalila w glowke - az mina takie poronione pomysly
-
Fugu - Mieszkaniec forum
Nie każdy tutaj ma 15 lat... Zaczekaj aż podrośniesz i będziesz pracował. Taką emzetą to się po prostu rozwalisz i rodzice będą płakać. Ale ty będziesz myślał, że będziesz bohaterem, męczennikiem, że zginąłeś robiąc to co kochasz
Po kilku dniach nikt o tobie nawet nie wspomni. A ty nawet nie posmakujesz życia, a tyle cudownych chwil jeszcze przed Tobą.
No tak, ale jak ktoś kocha moto i jest dawcą na kole, a jak mu się proponuje skuter romet 727 to on się z tego śmieje, no to sorry.

No tak, ale jak ktoś kocha moto i jest dawcą na kole, a jak mu się proponuje skuter romet 727 to on się z tego śmieje, no to sorry.
Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
-
Rolnik62 - Bywalec
Jak do jazdy po polach to nawet ja mam swoje grzeszki
ja w Twoim wieku jeździłem po polach i lasach na chińskim crossie 125
ale warunek jest jeden, nie możesz tym kompletnie jeździć po drodze, jeden zły raz, jedno potknięcie i możesz mieć mocne kłopoty. Więc nie radzę, ale po polach 125 była super, człowiek się wyżył i przy okazji czegoś nauczył w poczet późniejszych motocyklowych przeżyć
MZ to relikt przeszłości, piękna maszyna jeśli by ją odrestaurować, ale za 1600 zł kupisz coś przy czym więcej będziesz siedział w garażu niż jeździł.
10 lat temu miałem coś w tym rodzaju http://otomoto.pl/loncin-tracker-cross- ... 47937.html
widzę sporo podobieństw, choć nie wiem czy jest tej samej wytrzymałości
Mojego chinola ciągle upala mój kuzyn...
to 1700 zł, a za ile chcesz kupić kask i buzzer chociaż ?

MZ to relikt przeszłości, piękna maszyna jeśli by ją odrestaurować, ale za 1600 zł kupisz coś przy czym więcej będziesz siedział w garażu niż jeździł.
10 lat temu miałem coś w tym rodzaju http://otomoto.pl/loncin-tracker-cross- ... 47937.html

to 1700 zł, a za ile chcesz kupić kask i buzzer chociaż ?
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości