Suzuki Bandit 650 2005 r gaśnie po przejechaniu paru km
• Strona 1 z 1
Suzuki Bandit 650 2005 r gaśnie po przejechaniu paru km
Witam !
Mam problem z moją suzi ,a mianowicie gdy przejadę ok. 15 km to Bandit gaśnie w czasie jazdy po odczekaniu gdzieś ok. 10-20 min Bandit odpali ,ale tak ledwo i paliwo przepala w tłumiku i potem mocowo itd itp jest tak jak powinno obr itd . Na zimnym odpala zajebiście obr tak samo nie falują i bez ssania tak samo obr są równe . Moto wchodzi bez problemu na obroty . Proszę o poradę .
Pozdrawiam !
Mam problem z moją suzi ,a mianowicie gdy przejadę ok. 15 km to Bandit gaśnie w czasie jazdy po odczekaniu gdzieś ok. 10-20 min Bandit odpali ,ale tak ledwo i paliwo przepala w tłumiku i potem mocowo itd itp jest tak jak powinno obr itd . Na zimnym odpala zajebiście obr tak samo nie falują i bez ssania tak samo obr są równe . Moto wchodzi bez problemu na obroty . Proszę o poradę .
Pozdrawiam !
- rafi1993
- Świeżak
Zimny pali bo zawory nie są podparte, jak sie rozgrzeje to wydechowe pewnie minimalnie zaczynają byc uchylone- nie pali, jak ostygnie zawory sie przymykają i pali, proste jak drut jeśi chodzi o olejaki
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Ścigacz.pl
- hanndabals
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa