jaki tłok do dt 125?
• Strona 1 z 1
jaki tłok do dt 125?
witam. muszę niedługo wybrać tłok do mojej dt i nie wiem jakiej firmy miałby on być. wiem tyle że wossnery są najlepsze no ale też drogie a powiedzmy że mnie na niego nie stać. omp po cenie widzę że mogą być troszkę... byle jakie
? a jak z tkrj i namurą? nadawałyby się i na ile mth mogłyby starczyć w dt po dobrym dotarciu? dzięki.

- DeTe
- Świeżak
kombinuj co chcesz ale wossner to porządna i chwalona sobie firma zalezy jak jeździsz tą dt ale około 3 sezonów powinna wytrzymać jak dobrze będziesz docierał (1000km) ;] meteor niby ludzie mówia że dobre ale podobno głosno pracuja ja sam dokładnie nie wiem jak z tym jest , a jak chcesz to wsadź jakąs tanią chińszczyznę i jeździj 2 miesiące i potem znowu wymieniaj
- Qapsel
- Świeżak
Z tych dwóch firm bardziej znana jest namura.
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
qapsel - czyli doradzasz tak " nie wiem co jest dobre moze kup to albo tamto " to albo wiesz i mu doradzasz albo nie wiesz i bez sensu nie nabijasz postów. bo gosc zna firmy tylko chce konkretnej odpowiedzi.
z tych co wymieniłes wossner bedzie najlepszy, są tez chyba proxa ciekawe cyz nie tansze.
namura i tkrj podejrzewam że podobne, niektórzy na namurach latają w wyczynówkach i są tak o zadowoleni, cena zakupu rewelacyjna, ale zywotnosc bywa róznia. ale w takiej DT powinna wystarczyc, ja miałem tłoki tkrj w motrowerku i sie spisywał jak trzeba.
OMP kiedys miałem uszczelki na silnik i sie pociły niemiłosiernie i mam troche zrażenie do tej marki, aczkolwiek podobno w 2T wszystko daje rade tej firmy
ja bym brał namure jak masz dobrą cene bo firma w miare sprawdzona i juz pare lat na polskim rynku jest, nikt mocno nie narzeka żeby było setki postów po pękających czy zacierających sie namurach wiec bym w to szedł
z tych co wymieniłes wossner bedzie najlepszy, są tez chyba proxa ciekawe cyz nie tansze.
namura i tkrj podejrzewam że podobne, niektórzy na namurach latają w wyczynówkach i są tak o zadowoleni, cena zakupu rewelacyjna, ale zywotnosc bywa róznia. ale w takiej DT powinna wystarczyc, ja miałem tłoki tkrj w motrowerku i sie spisywał jak trzeba.
OMP kiedys miałem uszczelki na silnik i sie pociły niemiłosiernie i mam troche zrażenie do tej marki, aczkolwiek podobno w 2T wszystko daje rade tej firmy
ja bym brał namure jak masz dobrą cene bo firma w miare sprawdzona i juz pare lat na polskim rynku jest, nikt mocno nie narzeka żeby było setki postów po pękających czy zacierających sie namurach wiec bym w to szedł
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
ja to henio proponuje ci się zapisać na korki z czytania ze zrozumieniem napisałem żeby kupował co chciał ale że wossner jest najlepszym rozwiązaniem a meteor ludzie chwalą ale głośno chodzi a jak chce to niech sie pakuje w chinczyki takiej jak namura i remontuje co 2 mies ..takie tam sprostowanie specjalnie dla henia
- Qapsel
- Świeżak
super dzięki, było od razu tak napisać a nie zawijać. akurat o namurze nie masz pojęcia i gadasz głupoty bo z typowo chinskimi tłokami niewiele ma związku
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości