Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Motocykliści blokują autostradę, żeby...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Motocykliści blokują autostradę, żeby...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Motocykliści blokują autostradę, żeby..

Postprzez Åšcigacz » 11/3/2015, 10:31

Dyskusja na temat: Motocykliści blokują autostradę, żeby uratować psa
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocykliści blokują autostradę, żeby uratować psa
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/3/2015, 10:31

debile, czy nie za to samo ostatnio bodajże w Kanadzie została skazana pani co to zatrzymała sie aby przepuścić kaczuszki i wjechał w nią motocyklista z pasażerem? oboje zginęli, do odszukania na scigacz<br><hr>luca_brasi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/3/2015, 10:52

Komentatorzy napisał(a):debile, czy nie za to samo ostatnio bodajże w Kanadzie została skazana pani co to zatrzymała sie aby przepuścić kaczuszki i wjechał w nią motocyklista z pasażerem? oboje zginęli, do odszukania na scigacz<br><hr>luca_brasi<br>
Co innego jak zablokujesz wszystkie pasy, a co innego jak zatrzymasz siÄ™ na lewym pasie...<br><hr>nobody
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/3/2015, 11:09

Komentatorzy napisał(a):debile, czy nie za to samo ostatnio bodajże w Kanadzie została skazana pani co to zatrzymała sie aby przepuścić kaczuszki i wjechał w nią motocyklista z pasażerem? oboje zginęli, do odszukania na scigacz<br><hr>luca_brasi<br>
Komentatorzy napisał(a):Co innego jak zablokujesz wszystkie pasy, a co innego jak zatrzymasz się na lewym pasie...<br><hr>nobody<br>
rzeczywiście bo jak się zatrzymasz na lewym to można Cię ominąć...<br><hr>luca_brasi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/3/2015, 11:15

Zobacz, że zrobił się długi korek widoczny z daleka, a nie że znienacka przed tobą pojawia się blokada i masz awaryjne hamowanie... Nie szukaj na siłę sensacji...<br><hr>bigpimpinhustla
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/3/2015, 12:25

Uważam, że blokowanie drogi szybkiego ruchu, żeby uratować kundla, jest idiotyczne. Niedawno w taki sposób zginęli ludzie, bo jakaś pańcia chciała uratować biedne zwierzątko... A teraz idę na obiad. Będzie kotlet drobiowy. :)<br><hr>MAH
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/3/2015, 14:13

Jak by dostosowali prędkość do warunków jazdy,to by nie zginęli..<br><hr>egoniusz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/3/2015, 16:14

walicie fleki jakieś nieogarnięte debile! Każde życie się liczy... może zrobili to z głową i jak widać pieseł żyje...waszym tokiem myślenia to możne w razie zagrożenia lepiej walić autem w motocyklistę bo jest jeden niż w drugie auto bo pewnie pełne ludzi...żenada...<br><hr>sstoten
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/3/2015, 16:21

Komentatorzy napisał(a):Uważam, że blokowanie drogi szybkiego ruchu, żeby uratować kundla, jest idiotyczne. Niedawno w taki sposób zginęli ludzie, bo jakaś pańcia chciała uratować biedne zwierzątko... A teraz idę na obiad. Będzie kotlet drobiowy. :)<br><hr>MAH<br>
Znajac życie jakby to był jakiś bachor to był płakał i zbierał z ulicy szukając rodziców co.. ?
<br><hr>700
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/3/2015, 16:34

Komentatorzy napisał(a):Uważam, że blokowanie drogi szybkiego ruchu, żeby uratować kundla, jest idiotyczne. Niedawno w taki sposób zginęli ludzie, bo jakaś pańcia chciała uratować biedne zwierzątko... A teraz idę na obiad. Będzie kotlet drobiowy. :)<br><hr>MAH<br>
Idiotyczny to jesteś Ty ;) mam nadzieję że znajdziesz się kiedyś na autostradzie pomiędzy autami i każdy będzie miał na Cb wyje bane i kierowcy będą chcieli z chęcią Cie rozjechać ;) bo jesteś tylko jakimś pionkiem pozdrawiam i udław się tym kotletem ;) <br><hr>Suchy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/3/2015, 16:35

Chyba wiem o jaka sytuacje Ci chodzi... koniec koncow okazalo sie ze to byla wymowka a kobieta zatrzymala sie zeby podniesc telefon ktory upadl jej na podloge szkoda ze zrobila to na lewym pasie szybkiego ruchu... zgineli z tego co pamietam ojecic i corka na motocyklach ;/ tutaj widac ze szybko i ladnie to chlopaki zrobili a zycie kazdego stworzenia jest wazne .<br><hr>Rak
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/3/2015, 18:39

To super, że uratowali psa, ale stworzyli większe zagrożenie niż samo zwierzę. Widać, że spontan, okej, ale trochę rozumu należy w życiu używać- mogli zginąć ludzie, a pies tak wystraszony, że jeszcze chwila i wbiegłby na przeciwny pas. Do dzieła samozwańczy obrońcy praw zwierząt, HEJTUJCIE. Życzę tylko, żeby Wam nie zdarzyło się kiedyś stanąć na autostradzie w takich warunkach, bo z innej perspektywy nie jest tak ślicznie ;)<br><hr>Tulka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/3/2015, 19:27

jestes idiotÄ… ;)<br><hr>Grzech
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/3/2015, 19:29

Komentatorzy napisał(a):To super, że uratowali psa, ale stworzyli większe zagrożenie niż samo zwierzę. Widać, że spontan, okej, ale trochę rozumu należy w życiu używać- mogli zginąć ludzie, a pies tak wystraszony, że jeszcze chwila i wbiegłby na przeciwny pas. Do dzieła samozwańczy obrońcy praw zwierząt, HEJTUJCIE. Życzę tylko, żeby Wam nie zdarzyło się kiedyś stanąć na autostradzie w takich warunkach, bo z innej perspektywy nie jest tak ślicznie ;)<br><hr>Tulka<br>
ciemny bardzo jesteś...a jak przy minimum 100km/h wleci ci pies pod koła usłyszysz tylko trzaski zderzaka to nie zahamujesz odruchowo ? takie samo zagrożenie zrobisz a pajacujesz profesora.... <br><hr>sstoten
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/3/2015, 20:39

Komentatorzy napisał(a):To super, że uratowali psa, ale stworzyli większe zagrożenie niż samo zwierzę. Widać, że spontan, okej, ale trochę rozumu należy w życiu używać- mogli zginąć ludzie, a pies tak wystraszony, że jeszcze chwila i wbiegłby na przeciwny pas. Do dzieła samozwańczy obrońcy praw zwierząt, HEJTUJCIE. Życzę tylko, żeby Wam nie zdarzyło się kiedyś stanąć na autostradzie w takich warunkach, bo z innej perspektywy nie jest tak ślicznie ;)<br><hr>Tulka<br>
Komentatorzy napisał(a):ciemny bardzo jesteś...a jak przy minimum 100km/h wleci ci pies pod koła usłyszysz tylko trzaski zderzaka to nie zahamujesz odruchowo ? takie samo zagrożenie zrobisz a pajacujesz profesora.... <br><hr>sstoten<br>
Miło, że oceniasz mnie, że jestem ciemna na podstawie mojego zdania, musisz być doprawdy inteligentną osobą ;) widzę, że się nie zrozumieliśmy, zresztą raczej nam się to nie uda (co można stwierdzić po przeczytaniu innego Twojego komentarza). Według Ciebie zrobili dobrze, według mnie- nie. I tyle. Nie musisz ciskać ludzi, że są debilami tylko dlatego, że mają odmienne zdanie. Pozdrawiam ;)<br><hr>Tulka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/3/2015, 21:08

Komentatorzy napisał(a):ciemny bardzo jesteś...a jak przy minimum 100km/h wleci ci pies pod koła usłyszysz tylko trzaski zderzaka to nie zahamujesz odruchowo ? takie samo zagrożenie zrobisz a pajacujesz profesora.... <br><hr>sstoten<br>
Komentatorzy napisał(a):Miło, że oceniasz mnie, że jestem ciemna na podstawie mojego zdania, musisz być doprawdy inteligentną osobą ;) widzę, że się nie zrozumieliśmy, zresztą raczej nam się to nie uda (co można stwierdzić po przeczytaniu innego Twojego komentarza). Według Ciebie zrobili dobrze, według mnie- nie. I tyle. Nie musisz ciskać ludzi, że są debilami tylko dlatego, że mają odmienne zdanie. Pozdrawiam ;)<br><hr>Tulka<br>
Raczej nie bo rozwala mnie mentalność "mniejszego zła". Widać, że motocykliści mieli zwykły ludzki odruch a Ty wyskakujesz z nagłym hamowaniem jak by to coś dziwnego było... A co do "samozwańczych obrońców praw zwierząt" przykro mi, że nie dostałaś wymarzonego chomika na komunie... Inteligentna osobo.<br><hr>sstoten
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/3/2015, 21:59

Komentatorzy napisał(a):Miło, że oceniasz mnie, że jestem ciemna na podstawie mojego zdania, musisz być doprawdy inteligentną osobą ;) widzę, że się nie zrozumieliśmy, zresztą raczej nam się to nie uda (co można stwierdzić po przeczytaniu innego Twojego komentarza). Według Ciebie zrobili dobrze, według mnie- nie. I tyle. Nie musisz ciskać ludzi, że są debilami tylko dlatego, że mają odmienne zdanie. Pozdrawiam ;)<br><hr>Tulka<br>
Komentatorzy napisał(a):Raczej nie bo rozwala mnie mentalność "mniejszego zła". Widać, że motocykliści mieli zwykły ludzki odruch a Ty wyskakujesz z nagłym hamowaniem jak by to coś dziwnego było... A co do "samozwańczych obrońców praw zwierząt" przykro mi, że nie dostałaś wymarzonego chomika na komunie... Inteligentna osobo.<br><hr>sstoten<br>
Kto tu mówi o wybieraniu mniejszego zła? Czytanie ze zrozumieniem boli? Odpowiedziałam, że wg mnie nie była to najmądrzejsza akcja, a nie rozwodziłam się w temacie moralności, etyki, etc. Skąd wziąłeś "nagłe hamowanie"? Btw, nie musisz mi współczuć (ani tym bardziej moim zwierzakom), dziękuję :)<br><hr>Tulka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/3/2015, 00:45

Skrajna głupota. Ok, pies też żywa istota, ale spontaniczne/nagłe zatrzymanie ruchu na autostradzie to fabryka potencjalnych trupów wśród kierowców. <br><hr>meris
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/3/2015, 06:09

ukarany powinien być właściciel psa a z drugiej strony motocykliści zrobili to spontanicznie i zakończyło się szczęśliwie pozdrowienia dla wszystkich co brali w tym udział<br><hr>lajcik15
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/3/2015, 13:11

Komentatorzy napisał(a):Raczej nie bo rozwala mnie mentalność "mniejszego zła". Widać, że motocykliści mieli zwykły ludzki odruch a Ty wyskakujesz z nagłym hamowaniem jak by to coś dziwnego było... A co do "samozwańczych obrońców praw zwierząt" przykro mi, że nie dostałaś wymarzonego chomika na komunie... Inteligentna osobo.<br><hr>sstoten<br>
Komentatorzy napisał(a):Kto tu mówi o wybieraniu mniejszego zła? Czytanie ze zrozumieniem boli? Odpowiedziałam, że wg mnie nie była to najmądrzejsza akcja, a nie rozwodziłam się w temacie moralności, etyki, etc. Skąd wziąłeś "nagłe hamowanie"? Btw, nie musisz mi współczuć (ani tym bardziej moim zwierzakom), dziękuję :)<br><hr>Tulka<br>
Hmmm.. a to stworzenie zagrożenia o którym pisałaś to co jak nie nagle hamowanie poprzednich samochodów ? bo innego raczej się nie doczytałem z Twojej strony.<br><hr>sstoten
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 7 gości

na górê