[Aktualności] Motocykliści blokują autostradę, żeby...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Motocykliści blokują autostradę, żeby..
Dyskusja na temat: Motocykliści blokują autostradę, żeby uratować psa
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocykliści blokują autostradę, żeby uratować psa
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocykliści blokują autostradę, żeby uratować psa
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
debile, czy nie za to samo ostatnio bodajże w Kanadzie została skazana pani co to zatrzymała sie aby przepuścić kaczuszki i wjechał w nią motocyklista z pasażerem? oboje zginęli, do odszukania na scigacz<br><hr>luca_brasi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co innego jak zablokujesz wszystkie pasy, a co innego jak zatrzymasz się na lewym pasie...<br><hr>nobodyKomentatorzy napisał(a):debile, czy nie za to samo ostatnio bodajże w Kanadzie została skazana pani co to zatrzymała sie aby przepuścić kaczuszki i wjechał w nią motocyklista z pasażerem? oboje zginęli, do odszukania na scigacz<br><hr>luca_brasi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
rzeczywiście bo jak się zatrzymasz na lewym to można Cię ominąć...<br><hr>luca_brasiKomentatorzy napisał(a):debile, czy nie za to samo ostatnio bodajże w Kanadzie została skazana pani co to zatrzymała sie aby przepuścić kaczuszki i wjechał w nią motocyklista z pasażerem? oboje zginęli, do odszukania na scigacz<br><hr>luca_brasi<br>Komentatorzy napisał(a):Co innego jak zablokujesz wszystkie pasy, a co innego jak zatrzymasz się na lewym pasie...<br><hr>nobody<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zobacz, że zrobił się długi korek widoczny z daleka, a nie że znienacka przed tobą pojawia się blokada i masz awaryjne hamowanie... Nie szukaj na siłę sensacji...<br><hr>bigpimpinhustla
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Uważam, że blokowanie drogi szybkiego ruchu, żeby uratować kundla, jest idiotyczne. Niedawno w taki sposób zginęli ludzie, bo jakaś pańcia chciała uratować biedne zwierzątko... A teraz idę na obiad. Będzie kotlet drobiowy.
<br><hr>MAH

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak by dostosowali prędkość do warunków jazdy,to by nie zginęli..<br><hr>egoniuszKomentatorzy napisał(a):debile, czy nie za to samo ostatnio bodajże w Kanadzie została skazana pani co to zatrzymała sie aby przepuścić kaczuszki i wjechał w nią motocyklista z pasażerem? oboje zginęli, do odszukania na scigacz<br><hr>luca_brasi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
walicie fleki jakieś nieogarnięte debile! Każde życie się liczy... może zrobili to z głową i jak widać pieseł żyje...waszym tokiem myślenia to możne w razie zagrożenia lepiej walić autem w motocyklistę bo jest jeden niż w drugie auto bo pewnie pełne ludzi...żenada...<br><hr>sstoten
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Znajac życie jakby to był jakiś bachor to był płakał i zbierał z ulicy szukając rodziców co.. ?Komentatorzy napisał(a):Uważam, że blokowanie drogi szybkiego ruchu, żeby uratować kundla, jest idiotyczne. Niedawno w taki sposób zginęli ludzie, bo jakaś pańcia chciała uratować biedne zwierzątko... A teraz idę na obiad. Będzie kotlet drobiowy.<br><hr>MAH<br>
<br><hr>700
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Idiotyczny to jesteś TyKomentatorzy napisał(a):Uważam, że blokowanie drogi szybkiego ruchu, żeby uratować kundla, jest idiotyczne. Niedawno w taki sposób zginęli ludzie, bo jakaś pańcia chciała uratować biedne zwierzątko... A teraz idę na obiad. Będzie kotlet drobiowy.<br><hr>MAH<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chyba wiem o jaka sytuacje Ci chodzi... koniec koncow okazalo sie ze to byla wymowka a kobieta zatrzymala sie zeby podniesc telefon ktory upadl jej na podloge szkoda ze zrobila to na lewym pasie szybkiego ruchu... zgineli z tego co pamietam ojecic i corka na motocyklach ;/ tutaj widac ze szybko i ladnie to chlopaki zrobili a zycie kazdego stworzenia jest wazne .<br><hr>RakKomentatorzy napisał(a):Uważam, że blokowanie drogi szybkiego ruchu, żeby uratować kundla, jest idiotyczne. Niedawno w taki sposób zginęli ludzie, bo jakaś pańcia chciała uratować biedne zwierzątko... A teraz idę na obiad. Będzie kotlet drobiowy.<br><hr>MAH<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To super, że uratowali psa, ale stworzyli większe zagrożenie niż samo zwierzę. Widać, że spontan, okej, ale trochę rozumu należy w życiu używać- mogli zginąć ludzie, a pies tak wystraszony, że jeszcze chwila i wbiegłby na przeciwny pas. Do dzieła samozwańczy obrońcy praw zwierząt, HEJTUJCIE. Życzę tylko, żeby Wam nie zdarzyło się kiedyś stanąć na autostradzie w takich warunkach, bo z innej perspektywy nie jest tak ślicznie
<br><hr>Tulka

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jestes idiotąKomentatorzy napisał(a):Uważam, że blokowanie drogi szybkiego ruchu, żeby uratować kundla, jest idiotyczne. Niedawno w taki sposób zginęli ludzie, bo jakaś pańcia chciała uratować biedne zwierzątko... A teraz idę na obiad. Będzie kotlet drobiowy.<br><hr>MAH<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ciemny bardzo jesteś...a jak przy minimum 100km/h wleci ci pies pod koła usłyszysz tylko trzaski zderzaka to nie zahamujesz odruchowo ? takie samo zagrożenie zrobisz a pajacujesz profesora.... <br><hr>sstotenKomentatorzy napisał(a):To super, że uratowali psa, ale stworzyli większe zagrożenie niż samo zwierzę. Widać, że spontan, okej, ale trochę rozumu należy w życiu używać- mogli zginąć ludzie, a pies tak wystraszony, że jeszcze chwila i wbiegłby na przeciwny pas. Do dzieła samozwańczy obrońcy praw zwierząt, HEJTUJCIE. Życzę tylko, żeby Wam nie zdarzyło się kiedyś stanąć na autostradzie w takich warunkach, bo z innej perspektywy nie jest tak ślicznie<br><hr>Tulka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Miło, że oceniasz mnie, że jestem ciemna na podstawie mojego zdania, musisz być doprawdy inteligentną osobąKomentatorzy napisał(a):To super, że uratowali psa, ale stworzyli większe zagrożenie niż samo zwierzę. Widać, że spontan, okej, ale trochę rozumu należy w życiu używać- mogli zginąć ludzie, a pies tak wystraszony, że jeszcze chwila i wbiegłby na przeciwny pas. Do dzieła samozwańczy obrońcy praw zwierząt, HEJTUJCIE. Życzę tylko, żeby Wam nie zdarzyło się kiedyś stanąć na autostradzie w takich warunkach, bo z innej perspektywy nie jest tak ślicznie<br><hr>Tulka<br>
Komentatorzy napisał(a):ciemny bardzo jesteś...a jak przy minimum 100km/h wleci ci pies pod koła usłyszysz tylko trzaski zderzaka to nie zahamujesz odruchowo ? takie samo zagrożenie zrobisz a pajacujesz profesora.... <br><hr>sstoten<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Raczej nie bo rozwala mnie mentalność "mniejszego zła". Widać, że motocykliści mieli zwykły ludzki odruch a Ty wyskakujesz z nagłym hamowaniem jak by to coś dziwnego było... A co do "samozwańczych obrońców praw zwierząt" przykro mi, że nie dostałaś wymarzonego chomika na komunie... Inteligentna osobo.<br><hr>sstotenKomentatorzy napisał(a):To super, że uratowali psa, ale stworzyli większe zagrożenie niż samo zwierzę. Widać, że spontan, okej, ale trochę rozumu należy w życiu używać- mogli zginąć ludzie, a pies tak wystraszony, że jeszcze chwila i wbiegłby na przeciwny pas. Do dzieła samozwańczy obrońcy praw zwierząt, HEJTUJCIE. Życzę tylko, żeby Wam nie zdarzyło się kiedyś stanąć na autostradzie w takich warunkach, bo z innej perspektywy nie jest tak ślicznie<br><hr>Tulka<br>
Komentatorzy napisał(a):ciemny bardzo jesteś...a jak przy minimum 100km/h wleci ci pies pod koła usłyszysz tylko trzaski zderzaka to nie zahamujesz odruchowo ? takie samo zagrożenie zrobisz a pajacujesz profesora.... <br><hr>sstoten<br>Komentatorzy napisał(a):Miło, że oceniasz mnie, że jestem ciemna na podstawie mojego zdania, musisz być doprawdy inteligentną osobąwidzę, że się nie zrozumieliśmy, zresztą raczej nam się to nie uda (co można stwierdzić po przeczytaniu innego Twojego komentarza). Według Ciebie zrobili dobrze, według mnie- nie. I tyle. Nie musisz ciskać ludzi, że są debilami tylko dlatego, że mają odmienne zdanie. Pozdrawiam
<br><hr>Tulka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kto tu mówi o wybieraniu mniejszego zła? Czytanie ze zrozumieniem boli? Odpowiedziałam, że wg mnie nie była to najmądrzejsza akcja, a nie rozwodziłam się w temacie moralności, etyki, etc. Skąd wziąłeś "nagłe hamowanie"? Btw, nie musisz mi współczuć (ani tym bardziej moim zwierzakom), dziękujęKomentatorzy napisał(a):To super, że uratowali psa, ale stworzyli większe zagrożenie niż samo zwierzę. Widać, że spontan, okej, ale trochę rozumu należy w życiu używać- mogli zginąć ludzie, a pies tak wystraszony, że jeszcze chwila i wbiegłby na przeciwny pas. Do dzieła samozwańczy obrońcy praw zwierząt, HEJTUJCIE. Życzę tylko, żeby Wam nie zdarzyło się kiedyś stanąć na autostradzie w takich warunkach, bo z innej perspektywy nie jest tak ślicznie<br><hr>Tulka<br>
Komentatorzy napisał(a):ciemny bardzo jesteś...a jak przy minimum 100km/h wleci ci pies pod koła usłyszysz tylko trzaski zderzaka to nie zahamujesz odruchowo ? takie samo zagrożenie zrobisz a pajacujesz profesora.... <br><hr>sstoten<br>Komentatorzy napisał(a):Miło, że oceniasz mnie, że jestem ciemna na podstawie mojego zdania, musisz być doprawdy inteligentną osobąwidzę, że się nie zrozumieliśmy, zresztą raczej nam się to nie uda (co można stwierdzić po przeczytaniu innego Twojego komentarza). Według Ciebie zrobili dobrze, według mnie- nie. I tyle. Nie musisz ciskać ludzi, że są debilami tylko dlatego, że mają odmienne zdanie. Pozdrawiam
<br><hr>Tulka<br>
Komentatorzy napisał(a):Raczej nie bo rozwala mnie mentalność "mniejszego zła". Widać, że motocykliści mieli zwykły ludzki odruch a Ty wyskakujesz z nagłym hamowaniem jak by to coś dziwnego było... A co do "samozwańczych obrońców praw zwierząt" przykro mi, że nie dostałaś wymarzonego chomika na komunie... Inteligentna osobo.<br><hr>sstoten<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Skrajna głupota. Ok, pies też żywa istota, ale spontaniczne/nagłe zatrzymanie ruchu na autostradzie to fabryka potencjalnych trupów wśród kierowców. <br><hr>meris
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ukarany powinien być właściciel psa a z drugiej strony motocykliści zrobili to spontanicznie i zakończyło się szczęśliwie pozdrowienia dla wszystkich co brali w tym udział<br><hr>lajcik15Komentatorzy napisał(a):Uważam, że blokowanie drogi szybkiego ruchu, żeby uratować kundla, jest idiotyczne. Niedawno w taki sposób zginęli ludzie, bo jakaś pańcia chciała uratować biedne zwierzątko... A teraz idę na obiad. Będzie kotlet drobiowy.<br><hr>MAH<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hmmm.. a to stworzenie zagrożenia o którym pisałaś to co jak nie nagle hamowanie poprzednich samochodów ? bo innego raczej się nie doczytałem z Twojej strony.<br><hr>sstotenKomentatorzy napisał(a):To super, że uratowali psa, ale stworzyli większe zagrożenie niż samo zwierzę. Widać, że spontan, okej, ale trochę rozumu należy w życiu używać- mogli zginąć ludzie, a pies tak wystraszony, że jeszcze chwila i wbiegłby na przeciwny pas. Do dzieła samozwańczy obrońcy praw zwierząt, HEJTUJCIE. Życzę tylko, żeby Wam nie zdarzyło się kiedyś stanąć na autostradzie w takich warunkach, bo z innej perspektywy nie jest tak ślicznie<br><hr>Tulka<br>
<br><hr>Tulka<br>
Komentatorzy napisał(a):Raczej nie bo rozwala mnie mentalność "mniejszego zła". Widać, że motocykliści mieli zwykły ludzki odruch a Ty wyskakujesz z nagłym hamowaniem jak by to coś dziwnego było... A co do "samozwańczych obrońców praw zwierząt" przykro mi, że nie dostałaś wymarzonego chomika na komunie... Inteligentna osobo.<br><hr>sstoten<br>Komentatorzy napisał(a):Kto tu mówi o wybieraniu mniejszego zła? Czytanie ze zrozumieniem boli? Odpowiedziałam, że wg mnie nie była to najmądrzejsza akcja, a nie rozwodziłam się w temacie moralności, etyki, etc. Skąd wziąłeś "nagłe hamowanie"? Btw, nie musisz mi współczuć (ani tym bardziej moim zwierzakom), dziękuję<br><hr>Tulka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 7 gości