Honda lead aero 80 Przy 45 km/h harczy i wiecej nie jedzie
• Strona 1 z 1
Honda lead aero 80 Przy 45 km/h harczy i wiecej nie jedzie
Czesc wszyatkim jestem tu nowy ale teraz sprawa hondy mojej to jest honda lead 80 i ona powinaa jechac z 60 -70 minimum ale przyspieszenie ma dobre bardzo dojdzie do 45km/h i koniec zaczyna burczeć harczec nwm jak to nazwac ale teraz prosze o rade jak to zrobic co jest tego skutkiem jakas blokada nwm maja te typy jakies blokdy powie ktos gdzie jak niema to prosze o rozwiazanie problemu aaa i jeszcze prawidlowa regulacja gaznika by sie przydala bo moze przez to ale raczej nie chyba ze ktos uwaza inaczej.Pozdrawiam
przemek
- przemek161511
- Świeżak
Idź odłącz króciec z filtra powietrza przy gaźniku (tak żeby zasysało powietrza ile wlezie) i się karnij, zobacz czy jest tak samo.
Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
-
Rolnik62 - Bywalec
Zrobilem i jechalem 50 i nie buczal ani nic i bylo dobrze ale wlasnie chyba tak dobrze nie powinno byc ze tyle powietrza dostaje to powinien sie dusic heh czyli musze inny wklad do filtra kupic ?? Ale jednak powinien jechac 70 hmm czyli jak tak bylo dobrze to teraz kwestia wyregulowania gaźnika?? Jak tak to prosze o rade bo nie wiem jak to dobrze w tym modelu zrobic.
przemek
- przemek161511
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości