Suzuki Bandit 600s
• Strona 1 z 1
Suzuki Bandit 600s
Witam niedługo przymierzam się do zdawania a2. Mam prawie 18 lat , 184cm wzrostu i wazę 60kg (boże jaki patyk). Na poczatku swoich poszukiwań przymierzałem się do gs500f, ale sporo osób mówi ze będzie za maly. Później patrzylem na hornety te 03r+ z tym, że znów znalazłem wiele opinni, że miałby być niezbyt komfortowe dla osób wyższych (a szkoda bo są całkiem stylowe) i tak szukając natrafilem na Bandita 600s który wydaje mi się najbardziej odpowiedni i przy tym bardzo mi się podoba. Doświadczenia nie mam, bo jezdzilem tylko skuterem, ale zachowanie na drodze trochę wyrobione wiec to tez się trochę liczy. Nie mam w planach nie wiadomo jak latać po o drogach. Zależy mi na spokojnej, wygodnej i przyjemnej jezdzie.
Bandita oczywiście zamierzam zablokować, aby spełniał wymogi a2.
Co sÄ…dzicie? Czy to dobry wybor?
Bandita oczywiście zamierzam zablokować, aby spełniał wymogi a2.
Co sÄ…dzicie? Czy to dobry wybor?
- CadiLM
- Świeżak
Jak się nie przymierzysz, to się nie dowiesz, ja mam 80kg i 181cm i jeżdżę ER5 z 98r. I jest dla mnie idealna pod względem gabarytów.
GS500 jest najniższy ze wszystkich, więc możesz mieć jakiś mały kłopot, a 600 - niekoniecznie zablokujesz, takim hornetem nie możesz np. jeździć (ma zbyt wysoką moc, by móc go zblokować).
Zerknij jeszcze na XJ6 lub ER6s (lub n, zależy co wolisz). No i naturalnie zależy to od tego jaki masz budżet.
GS500 jest najniższy ze wszystkich, więc możesz mieć jakiś mały kłopot, a 600 - niekoniecznie zablokujesz, takim hornetem nie możesz np. jeździć (ma zbyt wysoką moc, by móc go zblokować).
Zerknij jeszcze na XJ6 lub ER6s (lub n, zależy co wolisz). No i naturalnie zależy to od tego jaki masz budżet.
Kawasaki ER-5, 98r.
- jackal_pl
- Świeżak
-
Tristello - Świeżak
- EwarystEsere133
- Świeżak
Zawsze możesz kupić Mt-03 i mieć już moto pod A2
Do tej paczki dodał bym kawe ER6 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości