Nie pali aprilla
• Strona 1 z 1
Nie pali aprilla
Witam ma problem poniewaz skuter nie pali jest to aprilla z silnikiem minarelli zrobilem glupote poniewaz dodalem gazu przy odpalaniu i zalałem swiece.przeczyscilem swiece i nie mam aku wiec odpalalem z kopki i jedyna reakcja to na chwile przy kopnięciu swieci sie kontrolka paliwa ale paliwa jeszcze jest.
- piotrek14153
- Świeżak
Świecę sprawdzałem mokra jest tylko na gwincie sama elektroda ma lekko brązowy kolor i jest sucha, fajkę też wsadziłem a to paliwo jak sprawdzić czy dochodzi
- piotrek14153
- Świeżak
A to jest gaźnik czy wtrysk ?
jeżeli gaźnik to masz wężyk doprowadzony do gaźnika na tym wężyku wczesnej jest filtr paliwa jak jest przeźroczysty to zobacz czy jest w nim paliwo jeżeli nie odepnij od gaźnika ten wężyk i spróbuj odpalić i jak będzie lecieć paliwo to jest dobrze.
2.Przeczyść dysze
3. na wtrysku siÄ™ nie znam =D
jeżeli gaźnik to masz wężyk doprowadzony do gaźnika na tym wężyku wczesnej jest filtr paliwa jak jest przeźroczysty to zobacz czy jest w nim paliwo jeżeli nie odepnij od gaźnika ten wężyk i spróbuj odpalić i jak będzie lecieć paliwo to jest dobrze.
2.Przeczyść dysze
3. na wtrysku siÄ™ nie znam =D
-
Kojczyk - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość