Badanie amortyzatorów - porśba o pomoc
• Strona 1 z 1
Badanie amortyzatorów - porśba o pomoc
Dawno mnie tu nie było więc się przywitam.
Cześć,
Przechodząc do rzeczy, zacząłem studia na kierunku Mechanika i Budowa Maszyn.
Mam zajęcia związane z eksploatacją maszyn na których mamy przygotować mały projekt związany z ekspoloatacją dowolnego podzespołu.Pomyślałem że zajmę się eksploatacją amortyzatorów samochodowych (tak wiem że to forum motocyklowe ale może znajdzie się jakiś mechanik z zamiłowaniem do motocykli
) . I tu pojawia się moja prośba.
Czy mógłbym prosić o udostępnienie wyników badań dowolnego amortyzatora ze stacji diagnostycznej ? (chodzi mi o wyniki z badań metodą BOGE lub EUSAMA niesty nie wiem jak mówi się na to potocznie.) Sam nie mam zaprzyjaźnionego mechanika a takie dane bardzo ułatwiły by mi przygotowanie projektu.
Z góry dzięki i LwG
Cześć,
Przechodząc do rzeczy, zacząłem studia na kierunku Mechanika i Budowa Maszyn.
Mam zajęcia związane z eksploatacją maszyn na których mamy przygotować mały projekt związany z ekspoloatacją dowolnego podzespołu.Pomyślałem że zajmę się eksploatacją amortyzatorów samochodowych (tak wiem że to forum motocyklowe ale może znajdzie się jakiś mechanik z zamiłowaniem do motocykli

Czy mógłbym prosić o udostępnienie wyników badań dowolnego amortyzatora ze stacji diagnostycznej ? (chodzi mi o wyniki z badań metodą BOGE lub EUSAMA niesty nie wiem jak mówi się na to potocznie.) Sam nie mam zaprzyjaźnionego mechanika a takie dane bardzo ułatwiły by mi przygotowanie projektu.
Z góry dzięki i LwG

- erien
- Świeżak
a nie było by szybciej pojeździc po stacjach i poprosić zeby zrobili skany czy moze mają do wglądu wyniki takich badan ? podjechał bys rano do kilku, poprosił, wieczorem pozbierał wyniki i bys miał raz dwa mase danych
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum