[Aktualności] Testujemy Kawasaki H2R!
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Testujemy Kawasaki H2R!
Dyskusja na temat: Testujemy Kawasaki H2R!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Testujemy Kawasaki H2R!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Testujemy Kawasaki H2R!
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Ja mam pytanie, które nurtuje wszystkich: ILE TO WYCIĄGA? Jak boicie się sprawdzić, to ja się zgłaszam na ochotnika. Serio.<br><hr>JacekBari
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rozumiem ekscytację czymś wyjątkowym, ale wersja drogowa, czyli H2 ma raptem 200KM przy masie 240 kg bez możliwości ścigania się w żadnej klasie.. I po co mieszać ludziom w głowach kosztującą krocie wersją H2R, która nie ma prawa jeździć po drogach publicznych (czyli nie będzie lansu) i nie posiada gwarancji producenta.... Co nie zmienia faktu, że chętnie poczytam materiał z testu Jestem ciekaw jak wypadnie na 1/4 mili...<br><hr>Jarson
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wyciąga dwie laski tygodniowo<br><hr>taki jeden z ulicyKomentatorzy napisał(a):Ja mam pytanie, które nurtuje wszystkich: ILE TO WYCIĄGA? Jak boicie się sprawdzić, to ja się zgłaszam na ochotnika. Serio.<br><hr>JacekBari<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dwie laski? Chyba dynamitu. Ta pokraka z nadwagą nic nie wyciąga.<br><hr>MarianKomentatorzy napisał(a):Ja mam pytanie, które nurtuje wszystkich: ILE TO WYCIĄGA? Jak boicie się sprawdzić, to ja się zgłaszam na ochotnika. Serio.<br><hr>JacekBari<br>Komentatorzy napisał(a):Wyciąga dwie laski tygodniowo<br><hr>taki jeden z ulicy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Człowieku a kto by ci dał nawet dotknąć ten motor... po 100 metrach najdalej zatrzymałbyś się na najbliższej latarni i musiałbyś spłacać do końca życia....<br><hr>dfdsfKomentatorzy napisał(a):Ja mam pytanie, które nurtuje wszystkich: ILE TO WYCIĄGA? Jak boicie się sprawdzić, to ja się zgłaszam na ochotnika. Serio.<br><hr>JacekBari<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak się składa że rozmawiałem z osobą która już jeździła po torze zwykłą H2 - i stwierdziła że żadna zx10r czy s1000rr nie ma startu. Że nie da się opisać tego przyspieszenia..<br><hr>Ninja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dokładnie drogowa wweersja ma 200 KM ! A NIE 326 KM ,326 KONNO WERSJA PO DRODZE TO CO NAJWYZEJ BEDZIE MOZNA JECHAĆ ALE NA LAWECIE ! NIECH SIE REDAKTIORZYNA WRESZCIE NAUCZY ! ZE 326 KM WERSJA TO TORÓWKA BEZ PRAWA JAZDY PO DRODZE RÓWNIE DOBRZE KTO,S MOGŁBY SOBIE KUPIC MOTOCYKL MOTO GP , H2R DO TESTÓW PORÓWNAWCZYCH Z INNYMI MOTOCYKLAMI BEDZIE DOSTEPNA TYLKO W WERSJI 200 KM.<br><hr>TDIKomentatorzy napisał(a):Rozumiem ekscytację czymś wyjątkowym, ale wersja drogowa, czyli H2 ma raptem 200KM przy masie 240 kg bez możliwości ścigania się w żadnej klasie.. I po co mieszać ludziom w głowach kosztującą krocie wersją H2R, która nie ma prawa jeździć po drogach publicznych (czyli nie będzie lansu) i nie posiada gwarancji producenta.... Co nie zmienia faktu, że chętnie poczytam materiał z testu Jestem ciekaw jak wypadnie na 1/4 mili...<br><hr>Jarson<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hahahaha No poważnie? Dobrze że powiedziałeś, bo nikt o tym nie wiedział Dlaczego uważasz że H2R na testach ma mieć 200KM jak zwykłą K2? <br><hr>RegisKomentatorzy napisał(a):Rozumiem ekscytację czymś wyjątkowym, ale wersja drogowa, czyli H2 ma raptem 200KM przy masie 240 kg bez możliwości ścigania się w żadnej klasie.. I po co mieszać ludziom w głowach kosztującą krocie wersją H2R, która nie ma prawa jeździć po drogach publicznych (czyli nie będzie lansu) i nie posiada gwarancji producenta.... Co nie zmienia faktu, że chętnie poczytam materiał z testu Jestem ciekaw jak wypadnie na 1/4 mili...<br><hr>Jarson<br>Komentatorzy napisał(a):dokładnie drogowa wweersja ma 200 KM ! A NIE 326 KM ,326 KONNO WERSJA PO DRODZE TO CO NAJWYZEJ BEDZIE MOZNA JECHAĆ ALE NA LAWECIE ! NIECH SIE REDAKTIORZYNA WRESZCIE NAUCZY ! ZE 326 KM WERSJA TO TORÓWKA BEZ PRAWA JAZDY PO DRODZE RÓWNIE DOBRZE KTO,S MOGŁBY SOBIE KUPIC MOTOCYKL MOTO GP , H2R DO TESTÓW PORÓWNAWCZYCH Z INNYMI MOTOCYKLAMI BEDZIE DOSTEPNA TYLKO W WERSJI 200 KM.<br><hr>TDI<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
O kurde, ale im powiedziałeś. Teraz pewnie pouciekają gdzie pieprz rośnie. <br><hr>YoshiKomentatorzy napisał(a):Rozumiem ekscytację czymś wyjątkowym, ale wersja drogowa, czyli H2 ma raptem 200KM przy masie 240 kg bez możliwości ścigania się w żadnej klasie.. I po co mieszać ludziom w głowach kosztującą krocie wersją H2R, która nie ma prawa jeździć po drogach publicznych (czyli nie będzie lansu) i nie posiada gwarancji producenta.... Co nie zmienia faktu, że chętnie poczytam materiał z testu Jestem ciekaw jak wypadnie na 1/4 mili...<br><hr>Jarson<br>Komentatorzy napisał(a):dokładnie drogowa wweersja ma 200 KM ! A NIE 326 KM ,326 KONNO WERSJA PO DRODZE TO CO NAJWYZEJ BEDZIE MOZNA JECHAĆ ALE NA LAWECIE ! NIECH SIE REDAKTIORZYNA WRESZCIE NAUCZY ! ZE 326 KM WERSJA TO TORÓWKA BEZ PRAWA JAZDY PO DRODZE RÓWNIE DOBRZE KTO,S MOGŁBY SOBIE KUPIC MOTOCYKL MOTO GP , H2R DO TESTÓW PORÓWNAWCZYCH Z INNYMI MOTOCYKLAMI BEDZIE DOSTEPNA TYLKO W WERSJI 200 KM.<br><hr>TDI<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Specjaliści już wszystko wiedzą <br><hr>YoshiKomentatorzy napisał(a):Ja mam pytanie, które nurtuje wszystkich: ILE TO WYCIĄGA? Jak boicie się sprawdzić, to ja się zgłaszam na ochotnika. Serio.<br><hr>JacekBari<br>Komentatorzy napisał(a):Wyciąga dwie laski tygodniowo<br><hr>taki jeden z ulicy<br>Komentatorzy napisał(a):Dwie laski? Chyba dynamitu. Ta pokraka z nadwagą nic nie wyciąga.<br><hr>Marian<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie rozumiem poprzednika? Idziesz do dealera, zamawiasz. Kupujesz i to tyle. Sam zobaczysz jakie są osiągi. LWG<br><hr>Artur
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak myślisz? Bo mnie nie znasz. ;P <br><hr>JacekBariKomentatorzy napisał(a):Ja mam pytanie, które nurtuje wszystkich: ILE TO WYCIĄGA? Jak boicie się sprawdzić, to ja się zgłaszam na ochotnika. Serio.<br><hr>JacekBari<br>Komentatorzy napisał(a):Człowieku a kto by ci dał nawet dotknąć ten motor... po 100 metrach najdalej zatrzymałbyś się na najbliższej latarni i musiałbyś spłacać do końca życia....<br><hr>dfdsf<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A gdzie tu redakcja coś miesza? Czy pisze że H2R będzie na drogi? Czytać się nauczyć ze zrozumieniem zalecam. <br><hr>JohnyBKomentatorzy napisał(a):Rozumiem ekscytację czymś wyjątkowym, ale wersja drogowa, czyli H2 ma raptem 200KM przy masie 240 kg bez możliwości ścigania się w żadnej klasie.. I po co mieszać ludziom w głowach kosztującą krocie wersją H2R, która nie ma prawa jeździć po drogach publicznych (czyli nie będzie lansu) i nie posiada gwarancji producenta.... Co nie zmienia faktu, że chętnie poczytam materiał z testu Jestem ciekaw jak wypadnie na 1/4 mili...<br><hr>Jarson<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobrze,że w Akashi nie czytają naszych komentarzy bo ktoś popełniby seppuku.<br><hr>severianKomentatorzy napisał(a):Ja mam pytanie, które nurtuje wszystkich: ILE TO WYCIĄGA? Jak boicie się sprawdzić, to ja się zgłaszam na ochotnika. Serio.<br><hr>JacekBari<br>Komentatorzy napisał(a):Wyciąga dwie laski tygodniowo<br><hr>taki jeden z ulicy<br>Komentatorzy napisał(a):Dwie laski? Chyba dynamitu. Ta pokraka z nadwagą nic nie wyciąga.<br><hr>Marian<br>Komentatorzy napisał(a):Specjaliści już wszystko wiedzą <br><hr>Yoshi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nieprawda, na pewno jakiś zapaleniec kupi h2 i dorzuci jej kompresor . Dodatki karbonowe i tuningowe także się zaraz znajdą. Wiec możesz sam stworzyć h2r.<br><hr>anonimKomentatorzy napisał(a):Rozumiem ekscytację czymś wyjątkowym, ale wersja drogowa, czyli H2 ma raptem 200KM przy masie 240 kg bez możliwości ścigania się w żadnej klasie.. I po co mieszać ludziom w głowach kosztującą krocie wersją H2R, która nie ma prawa jeździć po drogach publicznych (czyli nie będzie lansu) i nie posiada gwarancji producenta.... Co nie zmienia faktu, że chętnie poczytam materiał z testu Jestem ciekaw jak wypadnie na 1/4 mili...<br><hr>Jarson<br>Komentatorzy napisał(a):dokładnie drogowa wweersja ma 200 KM ! A NIE 326 KM ,326 KONNO WERSJA PO DRODZE TO CO NAJWYZEJ BEDZIE MOZNA JECHAĆ ALE NA LAWECIE ! NIECH SIE REDAKTIORZYNA WRESZCIE NAUCZY ! ZE 326 KM WERSJA TO TORÓWKA BEZ PRAWA JAZDY PO DRODZE RÓWNIE DOBRZE KTO,S MOGŁBY SOBIE KUPIC MOTOCYKL MOTO GP , H2R DO TESTÓW PORÓWNAWCZYCH Z INNYMI MOTOCYKLAMI BEDZIE DOSTEPNA TYLKO W WERSJI 200 KM.<br><hr>TDI<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po nicku "TDI" i komentarzu wnioskuję, że jesteś typowym Januszem o niskich możliwościach intelektualnych <br><hr>kkkKomentatorzy napisał(a):Rozumiem ekscytację czymś wyjątkowym, ale wersja drogowa, czyli H2 ma raptem 200KM przy masie 240 kg bez możliwości ścigania się w żadnej klasie.. I po co mieszać ludziom w głowach kosztującą krocie wersją H2R, która nie ma prawa jeździć po drogach publicznych (czyli nie będzie lansu) i nie posiada gwarancji producenta.... Co nie zmienia faktu, że chętnie poczytam materiał z testu Jestem ciekaw jak wypadnie na 1/4 mili...<br><hr>Jarson<br>Komentatorzy napisał(a):dokładnie drogowa wweersja ma 200 KM ! A NIE 326 KM ,326 KONNO WERSJA PO DRODZE TO CO NAJWYZEJ BEDZIE MOZNA JECHAĆ ALE NA LAWECIE ! NIECH SIE REDAKTIORZYNA WRESZCIE NAUCZY ! ZE 326 KM WERSJA TO TORÓWKA BEZ PRAWA JAZDY PO DRODZE RÓWNIE DOBRZE KTO,S MOGŁBY SOBIE KUPIC MOTOCYKL MOTO GP , H2R DO TESTÓW PORÓWNAWCZYCH Z INNYMI MOTOCYKLAMI BEDZIE DOSTEPNA TYLKO W WERSJI 200 KM.<br><hr>TDI<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Marian konar Ci nie płonie ? <br><hr>zixaKomentatorzy napisał(a):Ja mam pytanie, które nurtuje wszystkich: ILE TO WYCIĄGA? Jak boicie się sprawdzić, to ja się zgłaszam na ochotnika. Serio.<br><hr>JacekBari<br>Komentatorzy napisał(a):Wyciąga dwie laski tygodniowo<br><hr>taki jeden z ulicy<br>Komentatorzy napisał(a):Dwie laski? Chyba dynamitu. Ta pokraka z nadwagą nic nie wyciąga.<br><hr>Marian<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
1. "326 KONNO WERSJA" - z jakiej wsi pochodzisz? (jestem etnografem)Komentatorzy napisał(a):Rozumiem ekscytację czymś wyjątkowym, ale wersja drogowa, czyli H2 ma raptem 200KM przy masie 240 kg bez możliwości ścigania się w żadnej klasie.. I po co mieszać ludziom w głowach kosztującą krocie wersją H2R, która nie ma prawa jeździć po drogach publicznych (czyli nie będzie lansu) i nie posiada gwarancji producenta.... Co nie zmienia faktu, że chętnie poczytam materiał z testu Jestem ciekaw jak wypadnie na 1/4 mili...<br><hr>Jarson<br>Komentatorzy napisał(a):dokładnie drogowa wweersja ma 200 KM ! A NIE 326 KM ,326 KONNO WERSJA PO DRODZE TO CO NAJWYZEJ BEDZIE MOZNA JECHAĆ ALE NA LAWECIE ! NIECH SIE REDAKTIORZYNA WRESZCIE NAUCZY ! ZE 326 KM WERSJA TO TORÓWKA BEZ PRAWA JAZDY PO DRODZE RÓWNIE DOBRZE KTO,S MOGŁBY SOBIE KUPIC MOTOCYKL MOTO GP , H2R DO TESTÓW PORÓWNAWCZYCH Z INNYMI MOTOCYKLAMI BEDZIE DOSTEPNA TYLKO W WERSJI 200 KM.<br><hr>TDI<br>
2. wylacz caps lock
3. naprawde sadzisz, ze autorzy art. ktorzy dostaja ten sprzet do testow nie wiedza o tymz ze sa dwie wersje o roznych mocach i zapewne myslisz, ze im podstepnie dadza ta slabsza???
4. masa nie ma znaczenia - jest to najmocniejszy sprzet dostepny "u dilera" jaki kiedykolwiek zaoferowano klientom - osiagi beda legendarne
5. warto, zebys zgodnie ze swoim nickiem wskoczyl do golfika tdi i cmoknal "wio, malenki!"<br><hr>txa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl