Motocykl na Kat.A1 lub B
• Strona 1 z 1
Motocykl na Kat.A1 lub B
Siemka! Mam 15lat 173cm wzrostu i wagÄ™ 59kg.
Mam zamiar zacząć robić prawko kat. A1
Lecz najpierw chcę kupić swoje pierwsze moto
InteresujÄ… mnie motocykle sportowe.
Jako pasażer przejechałem bardzo dużo na motocyklach A sam no to tylko skuterkiem xD Czasem na polne drogi wypadałem Wsk 125
Na motocykl mam 3tyÅ›
Nie interesują mnie "chińczyki" lecz jestem otwarty na wszelkie propozycje
Mam zamiar zacząć robić prawko kat. A1

InteresujÄ… mnie motocykle sportowe.

Jako pasażer przejechałem bardzo dużo na motocyklach A sam no to tylko skuterkiem xD Czasem na polne drogi wypadałem Wsk 125

Na motocykl mam 3tyÅ›
Nie interesują mnie "chińczyki" lecz jestem otwarty na wszelkie propozycje

- LoVeMOTO
- Świeżak
za ta kase bedzie ciezko... moze jakas cbr?
Honda Varadero XL125 2001r https://www.youtube.com/watch?v=8SNUFKAmj34 | http://varadero125.com.pl - portal o małym Varadero
-
darth80 - Świeżak
CBR to jedne z tańszych 125. Jeżeli ciężko Ci znaleźć ją za 3k to innych markowych moto tym bardziej nie znajdziesz. A na pewno nie sportowych, bo osobiście tańszych nie znam. Może jakiś Hyosung?
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
Konkretnych modeli Ci nie podam, bo sportowych w tej cenie nie znajdziesz, chyba że golasa (GT), jest jeden za małe pieniądze na olx, ale w jakim stanie to nie wiem. Wydaje się cały malowany więc odpuściłbym. Jeżeli chodzi o inne marki i sportowe to niestety nie znajdziesz za 3 tysiące sportowego motocykla 125 w dobrym stanie. Najlepiej będzie jak wejdziesz sobie na np. olx wpiszesz sobie cena do 3 tys. w jakiejś tam okolicy, pojemność 125 i poszukasz czegoś co Ci wpadnie w oko, następnie wklej je tutaj.
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości