Grizzly 450 - Dlaczego ściąga ??
• Strona 1 z 1
Grizzly 450 - Dlaczego ściąga ??
Witam. Posiadam Grizzly 450 2009 rok.
Quad niestety lekko sciÄ…ga w prawo i nie wiem dlaczego..
Opony nowe, zbieznosc ustawiona, drazki kierownicze, wahacze i reszta jest okay.
Jedynie co, to terkocze mi przy skręcie lewy przegub, lecz ludzie mowia ze on nie ma nic do rzeczy...
Co mogę jeszcze sprawdzić ? Quad jest prosty.
Quad niestety lekko sciÄ…ga w prawo i nie wiem dlaczego..
Opony nowe, zbieznosc ustawiona, drazki kierownicze, wahacze i reszta jest okay.
Jedynie co, to terkocze mi przy skręcie lewy przegub, lecz ludzie mowia ze on nie ma nic do rzeczy...
Co mogę jeszcze sprawdzić ? Quad jest prosty.
- Bluebob
- Świeżak
cos musi byc skoro nie jedzie prosto,
jak puszczasz kierownice to nadal tak jest ? ( bo moze masz kierownice krzywą i trzymając ją prosto koła skręcają minimalnie )
2 opcja to jednak gdzieś jest krzywizna, wahacz, albo nie dokonca dobra zbieżność
jak puszczasz kierownice to nadal tak jest ? ( bo moze masz kierownice krzywą i trzymając ją prosto koła skręcają minimalnie )
2 opcja to jednak gdzieś jest krzywizna, wahacz, albo nie dokonca dobra zbieżność
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
paradoksalnie sprawdź czy ciśnienie we wszystkich oponach jest takie same. Sprawdź ciśnieniomierzem wychyłowym, tym co jest w zestawie do quada. Powinno być około 0,25 - 0,3 Bar. Quady są bardzo czułe na różnice ciśnienia.
- zeglarz28
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości