155
To kiepski program xD Bo mi wszystko pokazuje na GSXRa 750
A jaki ma być? xD Z tego co wiem, to Suzuki jest japońską firmą
http://allegro.pl/sliczny-mercedes-sprz ... 87162.html
Dobrze że obniżył cenę ze względu na wgniecenia, bo by chyba nie sprzedał gdyby był droższy

Kaai napisał(a):dostanę dokładniejsze, ale z tego co widzę to na dzień dobry 2k trzeba będzie sypnąć. guma tył do wymiany, napęd też już się kończy, a w dodatku moto leżało na żwirze (wymieniony plastik) no ale i tak.
chociaz moze nie konczy sie jednak
// vin JS1GR7LA882104070
widzialem kupujac go celne papiery ,gosc mi je pokazał,byl sprowadzony z Los Angeles. Ponadtto temperature wyswietla w fajerantach i nie ma immobilizera.Bo na rynek Amerykański nie montują immo.
a z vin to japoniec. coś mi to nie pasuje wszystko. ktoś ma jakieś pomysły?
A jaki ma być? xD Z tego co wiem, to Suzuki jest japońską firmą

http://allegro.pl/sliczny-mercedes-sprz ... 87162.html
Dobrze że obniżył cenę ze względu na wgniecenia, bo by chyba nie sprzedał gdyby był droższy

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Invi napisał(a):(...)http://allegro.pl/sliczny-mercedes-sprzedam-pilnie-i4706787162.html
Nie chciałbym A-klasy nawet jakby mi tą kwotę dopłacił

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
senekkorzenna napisał(a):Co do badań psychotechnicznych i psychiatrycznych to po winne one się odbywać po każdym naruszeniu prawa o ruchu drogowym,a dlaczego ? ponieważ jak np zapierdzielasz po mieście 70km/h tam gdzie ograniczenie do 40-50 lub wyprzedzasz na przejściu dla pieszych lub na podwójnej ciągłej lub walisz na kole miedzy samochodami to musisz być nie normalny.
Bardzo często jeżdżę 70 na 50, a czasem nawet szybciej. A co poza obszarem zabudowanym gdy jest ograniczenie do 90km/h a prędkość bardzo często waha się w przedziale 150-200. Stryczek na dzień dobry za takie wykroczenie?
Jestem nienormalny

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Uważajcie na "A" klasy bo to dziwne samochody, koleżanka ma takiego i kiedyś przy*ebała w lesie w drzewo, bo jak twierdziła piach jej się wkręcił w koło
Kaai Gix pewnie z USA, w ogóle jak szukasz to możesz w zasadzie odrzucać z góry te ciągnięte z USA. Poczytaj na forum Gixa, 95% po szkodzie całkowitej.
70/50 to przejaw skrajnej głupoty, wysyłałbym takich do gułagu

Kaai Gix pewnie z USA, w ogóle jak szukasz to możesz w zasadzie odrzucać z góry te ciągnięte z USA. Poczytaj na forum Gixa, 95% po szkodzie całkowitej.
70/50 to przejaw skrajnej głupoty, wysyłałbym takich do gułagu

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Bywa i tak, zależy od podejścia, jak moto warte zachodu to ja osobiście mogę jechać na drugi koniec kraju.
Ja jechałem w zasadzie w ciemno, bo tylko po obejrzeniu szczegółowych fotek i zrobiłem 900km na tej wycieczce, inni jeżdżą i 700 w jedną stronę a inni szukają w promieniu 100km
Ja jechałem w zasadzie w ciemno, bo tylko po obejrzeniu szczegółowych fotek i zrobiłem 900km na tej wycieczce, inni jeżdżą i 700 w jedną stronę a inni szukają w promieniu 100km

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
no duch łyknął w sumie 600 po swoją, ale też jak trafisz gościa, co ci powie, ze jak cos nie bedzie grało ze szpejem to zwraca hajs za paliwo etc, to widac inne podejscie..
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Tak, uważam to za normalność. W zabudowanym 50 jadę tylko jak wiem że mogą stać albo gdy warunki nie pozwalają się bezpiecznie przemieszczać z większą prędkością. Poza zabudowanym 90km/h to jest powoli nawet gdy na drodze leży warstwa śniegu. Normalna prędkość międzymiastowa to 140-160.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
miki1406 napisał(a):Invi napisał(a):(...)http://allegro.pl/sliczny-mercedes-sprzedam-pilnie-i4706787162.html
Nie chciałbym A-klasy nawet jakby mi tą kwotę dopłacił
Eee... lipa xD Jak ja wstawiałem ten link, to stał za 7 900 000 zł xD Ostro obniżył cenę

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Kaai napisał(a):widzialem kupujac go celne papiery ,gosc mi je pokazał,byl sprowadzony z Los Angeles.
Mialem ci wczesniej napisac ale nie mialem klucza przy sobie zeby sie zalogowac na forum, po tym zdaniu juz bylo wiadomo, ze w kontenerze nie przyjechal jako uzywany przez babcie w niedziele, niski przebieg IGLA!, jedyne powodem dla ktorego oplaca sie sprowadzic moto z USA to glupota (nie mozna wykluczyc), sprzet rozwalony w 3dupy na zachodzie nie jest nic wart a u nas "cheniek" za flaszke zrobi z tego Igle
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Rosiboj napisał(a):Kaai napisał(a):widzialem kupujac go celne papiery ,gosc mi je pokazał,byl sprowadzony z Los Angeles.
Mialem ci wczesniej napisac ale nie mialem klucza przy sobie zeby sie zalogowac na forum, po tym zdaniu juz bylo wiadomo, ze w kontenerze nie przyjechal jako uzywany przez babcie w niedziele, niski przebieg IGLA!, jedyne powodem dla ktorego oplaca sie sprowadzic moto z USA to glupota (nie mozna wykluczyc), sprzet rozwalony w 3dupy na zachodzie nie jest nic wart a u nas "cheniek" za flaszke zrobi z tego Igle
i tak bym nie jechał oglądać bez rozkodowanego VINu, a że po VINie wyszło, że był skasowany to sobie odpuszciłem.
Teraz stoi na allegro z warszawy z polskiego salonu. ale ma inny kolor felg, nie ma naklejek serwisowych i ma zmienione ciezarki kiery, wiec tez mi cos nie gra

- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai,
wez kopnij sie do Niemiec, zapytasz tylko czy Unfallfrei i wpiszesz to do umowy K-S zaden sprzedajacy o zdrowych zmyslach nie wpisze tego slowa w <umowe, bo jak wyjdzie na jaw, ze byl bity, to musi oddac kase i pokryc wszelkie koszta zwiazane z taka transakcja.
tu masz linka do gixerow 750
http://suchen.mobile.de/motorrad/suzuki ... n=gsxr+750

wez kopnij sie do Niemiec, zapytasz tylko czy Unfallfrei i wpiszesz to do umowy K-S zaden sprzedajacy o zdrowych zmyslach nie wpisze tego slowa w <umowe, bo jak wyjdzie na jaw, ze byl bity, to musi oddac kase i pokryc wszelkie koszta zwiazane z taka transakcja.
tu masz linka do gixerow 750
http://suchen.mobile.de/motorrad/suzuki ... n=gsxr+750

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Kaai napisał(a):Rosiboj napisał(a):Kaai napisał(a):widzialem kupujac go celne papiery ,gosc mi je pokazał,byl sprowadzony z Los Angeles.
i tak bym nie jechał oglądać bez rozkodowanego VINu, a że po VINie wyszło, że był skasowany to sobie odpuszciłem.
Gdzie w końcu rozkodowałeś vin?
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Kaai napisał(a):przeglądałem i niemieckie, z racji, że mam tam bliżej niż np do warszawy, i też nic **** nie urywa.
Kaai,
zasada jest prosta, aby urywalo, to trzeba sakiewka lub trzosem potrzasnac, bo z pustego to nawet Salomon nie naleje.
Taka prawda, za darmo nikt Ci nic dobrego nie odda.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości