Zobacz wątek - Zx-7R. Kup i zrób :-)
NAS Analytics TAG

Zx-7R. Kup i zrób :-)

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Zx-7R. Kup i zrób :-)

Postprzez pitchblack7r » 28/2/2015, 02:52

kilka zdjęć z reinkarnacji mojej Kawi Zx-7R

http://www.pitchblack7r.prv.pl (otwórz link)

www.pitchblack7r.prv.pl
pitchblack7r
Świeżak

Postprzez Invi » 28/2/2015, 15:38

Dlaczego po engiszu? I tam tak ładnie piszesz, a po polsku nawet dużych liter i znaków interpunkcyjnych nie używasz? :D

A tak ogólnie, to ch**** że czarna, a nie w jedynym poprawnym dla 7 malowaniu i z kierunkami od poloneza :P Sorry, ale moim zdaniem przed przeróbkami wyglądała lepiej :D 7 to zbyt kultowe moto żeby nie było zielone :D
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez pitchblack7r » 28/2/2015, 16:56

Witam Państwa,
zobowiÄ…zujÄ™ siÄ™ do poprawnego pisania po polsku :-)
Słuchajcie, Kawa jest czarna bo... taka jest po prostu ładniejsza. Jedni wolą zielone, inni różowe. To tylko kwestia gustu, mniej lub bardziej wybrednego. Poprzednie moto również było czarne, większość samochodów w mojej historii też nie grzeszyła jaskrawymi kolorami. Taki już mój niewybredny gust i specyficzne poczucie estetyki :-)
Naklejki są, nawet je widać na jednym z końcowych zdjęć. Mało brakowało, a znalazłyby się na świeżo pomalowanych owiewkach. Postanowiłem tymczasowo Jej nie oklejać. Stan "tymczasowo" trwa do dzisiaj. Aha, jeszcze kierunki z przodu. Nie zastanawiałem się nad nimi zbyt długo. Istotne było pozbycie się oryginalnych potężnych pomarańczy.
Mimo wszystko dzięki za konstruktywną krytykę :-)

Pozdrawiam
pitchblack7r
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości

na górê