Zobacz wÄ…tek - niska dziewczyna + motor
NAS Analytics TAG

niska dziewczyna + motor

Porady, dyskusje i inne dywagacje na temat motocykli, którymi można się poruszać posiadając kategorię prawa jazdy A2
_________

Postprzez gulczao » 28/2/2015, 13:54

Przy Jej wzroście na Gladiusie do ziemi nie sięgnie, moja dziewczyna ma 165 cm i na FZ6 na palcach do ziemi sięga. Moim zdaniem przejedź się na motorowerze i zobacz jak dajesz sobie radę, szczególnie na postoju. Jak będzie ok i masz samozaparcie to kup sobie moto na A2, na którym dasz radę ogarnąć sytuację na postoju. Myśl, że jak pójdziesz do OSK to będziesz mogła jeździć na kursie swoim moto i na egzaminie też. Ale to już będzie zależało od determinacji.
gulczao
Świeżak

Postprzez miki1406 » 28/2/2015, 14:03

Wychodzi kilka tematów - przekręt rejestracyjny, jazda bez prawka, kolizja bez prawka... To się musi skończyć w sądzie... Do tego będą ciągać diagnostów i Bóg jeden raczy wiedzieć jak to się skończy...
Jak fenix z popiołów :)
miki1406
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Mario_32 » 8/3/2015, 07:29

Cześć. Ja robiłem niedawno A2 wiec jestem, można powiedziec, na bieżąco. Wg przepisów możesz zdawać prawko na motocyklu z OSK tylko musi być sprawny technicznie itd. (to chyba jasne :) ) Wiec jak dogadasz sie w OSK, że będziesz jeźdić własnym to tylko z tyłu przytwierdzić niebieską L'ke i śmigac. Raczej nie ma określonego konkretnego modelu na którym trzeba zdawać. Jest określona moc maksymalna, wiec jeśli moto będzie słabszy to nie powinno być problemów ;) Moja dziewczyna (165 i 55kg) zdawała również A2 i powiem Wam tyle, że przejechanie placu to nie jest większy problem, ale wyprowadzanie motocykla (z literki T) który waży koło 250kg... Jak jest samozaparcie to da sie to zrobić, ale wygląda komicznie jak taka kobitka siłuje się z takim wielkim motocyklem :D
Pozdrawiam
Mario_32
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle na kategorie A2

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê