Hyosung GT 125 - egzemplarz warty uwagi?
• Strona 1 z 1
Hyosung GT 125 - egzemplarz warty uwagi?
Co powiecie tak z grubsza na temat tego hujsunga? Wiadomo, że igła nie będzie i trzeba liczyć się z wyłożeniem gotówki na eksploatacje.
http://otomoto.pl/hyosung-gt-comet-125- ... 50811.html
http://otomoto.pl/hyosung-gt-comet-125- ... 50811.html
- Heart
- Świeżak
Leżał z prawej, leżał z lewej, zestaw napędowy do wymiany, ciekawe jak klocki, klamki do wymiany obie, kiera wygląda na krzywą. Znając życie i motocykle z Włoch, oraz patrząc na ogólne zeszczurzenie pojazdu pewnie serwisu nie widział, a w nim się robi co 4 koła.
. Coś jeszcze chcesz wiedzieć? 

Daytona, MW, GT... byle latało
.

- Rura
- Świeżak
Końcówki klamek są połamane, i sprzęgło, i hamulec
Prawy podnóżek kierowcy jakiś wygięty. Łańcuch wisi jak sznurek do prania, można go naciągnąć, ale to będą ostatki 

Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
-
Rolnik62 - Bywalec
Dokładnie, jeszcze na prawo było nieźle jak się człowiek dobrze poprzygląda.
4 koła + rejestracja+ serwis+ olej+ płyn + zestaw napędowy... wyjdzie jakieś 5 koła jak nic. Za 2005 lekka przesada.
4 koła + rejestracja+ serwis+ olej+ płyn + zestaw napędowy... wyjdzie jakieś 5 koła jak nic. Za 2005 lekka przesada.
.

- Rura
- Świeżak
Kurde, Prawą faktycznie nie sposób przeoczyć, choćby po stanie samego wydechu + klamka hebla i koncówki rolgazu, ale jakim cudem wididzicie połamaną klamke sprzęgła? Pytam z ciekawości, ja po lewej widzę tylko jakieś zdarcia pod kanapą, które świadczą o wywrotce, ale klamka sprzegła? Slepy jestem.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
--
Hans
każdy kto próbował kiedyś puścić cichacza w towarzystwie, ten wie jak operować sprzęgłem
Hans
każdy kto próbował kiedyś puścić cichacza w towarzystwie, ten wie jak operować sprzęgłem
-
Hans01 - Świeżak
Jest wygięta w kierunku jazdy. Była gleba na lewą stronę z kierownicą skręconą w prawo.
Edyta: świadczyć o tym może też brak stoperów na podnóżkach i mocno nie tak ustawiona boczna stopka. Ogólnie ciężko miał w życiu
.
Edyta: świadczyć o tym może też brak stoperów na podnóżkach i mocno nie tak ustawiona boczna stopka. Ogólnie ciężko miał w życiu

.

- Rura
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B