YAMAHA RAPTOR 700
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Oj Panowie ... tak sobie czytam i czytam , i nie wiem , czy mam płakać , czy się śmiać . Jeżeli chodzi o quady , to nie widzę osób zorientowanych w temacie , no może za wyjątkiem kol. krzybiel i R1. Tak się squada , że m.innymi mam R700 i mogę wsadzić między bajki wasze opowieści . Jeżeli chcecie dowiedzieć się czegoś więcej na temat quadów , to zapraszam na bratnie fora : atvpolska.pl i quadzik.pl .
- Grzesiek-G
- Świeżak
ŁySyQ3M napisał(a):Z tego co mi wiadomo to raptory nie sa blokowane - a max to okolo 150 km/h , jak ci zalezy zeby polatac ulicami szybko to najpierw musisz zalozyc opony szosowe, mozna wtedy tez pokombinowac z zebatkami to i 180 poleci
180 nie poleci!!! mocno tuningowane banshee 170 latają ale po co takie predkosci osiągac...???? przy takiej prędkosci quad prawie nie ma sterowności....to walka o życie

Pozdro
- kosylak
- Świeżak
tak samo jak kobietę się nie pyta jaki ma nr buta i ile lat tak samo jest z quadem nie pyta sie ile ciśnie tylko czy daje sobie radę w trudnym terenie
jak daje rade z rana i w nocy to znaczy że jest idealna dla Ciebie;d nie tylko kobieta ;d yamaha też ;d a jak jest za ostra to albo dorośnij do niej albo wymien na mniejszą ;p;d
jak daje rade z rana i w nocy to znaczy że jest idealna dla Ciebie;d nie tylko kobieta ;d yamaha też ;d a jak jest za ostra to albo dorośnij do niej albo wymien na mniejszą ;p;d
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2